Arhīvs
20. Maijs, 2024. Venta, Selva, Salvis
Pāru kaujas
rezultâti

Laura dienas absolūtajā topā!

Kura golfere Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifikācijas trešajā kārtā pirmdien nospēlēja ar vislabāko rezultātu? Pareizā atbilde - Laura Jansone! Raundā seši bērdiji un 18 bedrītes Marokā izspēlētas ar -5 zem PAR!

Pēc trim kārtām Laura ar -2 zem PAR pakāpās uz dalītu 11.vietu, no līderes austrietes Julie Tvede atpaliekot piecus sitienus. Cīņu turnīrā Marakešā turpina 94 golferes, bet otrdien pēc ceturtās kārtas paliks apmēram 60 pretendentes, kas piektajā raundā lūkos nodrošināt 2014.gada tūres karti.

Laura trešo raundu "Al Maaden" laukumā sāka no 10. bedrītes un pirmajā izspēlētajā deviņniekā panāca -3 zem PAR. Dienas vienīgajam bugijam, kas ienācās 5.bedrītē, uzreiz sekoja trīs bērdiju sērija un ar PAR izspēlēta pēdējā -9.- bedrīte. Raundā 67 sitieni ir turnīrā otrais labākais rezultāts, jo zviedrietei Rebecca Sorensen pirmajā kārtā pietika ar 66 sitieniem.

No "Al Maaden" laukuma Laura varēja šķirties labā noskaņojumā, jo divi raundi summā izspēlēti ar -6 zem PAR. Taču turpinājumā ceturtajā raundā jācenšas pieradināt arī "Samanah Country Club" laukums, jo kopējās tendences rāda, ka golferes tur atstāj vairāk sitienu. Arī izšķirošā piektā kārta notiks "Samanah Country Club" laukumā.

Tūres pēdējā kvalifikācijā piedalās 34 golfa valstu 95 spēlētājas, un tikai trešdien kļūs zināmas 30 labākās, kas iemantos 8a tūres kategoriju, kas nodrošina iespēju spēlēt lielākajā daļā LET turnīru.

LET kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.12.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē