Arhīvs
20. Maijs, 2024. Venta, Selva, Salvis
Pāru kaujas
rezultâti

Duncan uz palikšanu DGSA

Iepriekš karjerā Leadbetter golfa akadēmijā Minhenē apmācību vadījušais Mark Duncan pavasarī ieradīsies Latvijā uz palikšanu un kļūs par "Davis Golf Style" akadēmijas apmācības direktoru. Jau iepriekš Latviju un tās golfu īsākā vizītē iepazinušais Duncan jaunos pienākums sāks veikt 2014.gada 1.aprīlī.

Golfa trenera karjeru Vācijā un Austrijā sākušais Duncan vēlāk bija arī Leadbetter akadēmijas instruktors Marbeljā, Spānijā, kā arī akadēmijas direktors Belekā, Turcijā. Pēc diviem akadēmijā Minhenē pavadītiem gadiem skots ir piekritis jaunam izaicinājumam, kas pavērs jaunas iespējas trenēties gribošiem golferiem Latvijā.

Duncan ir labi zināms ne vienam vien augstu līmeni sasniegušam Latvijas spēlētājam - pie viņa savulaik zinības ir apguvis arī pašreizējais DGSA direktors Dāvis Puksts, Krista un Māra Puisītes, kā arī Laura Jansone un Kārlis Broders. Augstas kvalifikācijas speciālista devums solās būt noderīgs ne tikai spēlētājiem, bet arī vietējiem kadriem, kuri savu nākotni saista ar spēlētāju apmācību.

Jau vasarā Duncan viesojās "Viesturos", un ir cerīgi noskaņots par junioru iespējām turpmāk progresēt un sasniegt arvien augstākas golfa virsotnes.

Pēdējās izmaiņas , 29.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē