Arhīvs
20. Maijs, 2024. Venta, Selva, Salvis
Pāru kaujas
rezultâti

Taktikas cīņas Chapman formātā

Sparīgais lietus sestdien nepagāja secen arī "Ozo Golf Club" laukumam, taču tas neliedza 34 komandām mēroties spēkiem "Chapman Plate" turnīrā, izmēģinot formātu, kas prasa lielāku domāšanas piepūli komandas stratēģijas un taktikas izvēlē. Vislabāk veicās Jurim Jonaitim/Uldim Kraujam.

Lai gan visi golferi lietū tika pamatīgi mērcēti, uzvarētāju dueta pārstāvis Krauja bija labā omā un atzina, ka nelielā lietū viņam pat esot labāk spēlēt, jo bumbiņa tālāk slīd pa zāli.

Otro vietu ieguva Imants Krēsliņš/Tālivaldis Pētersons, kuri labāka komandas handikapa dēļ apsteidza ar identisku neto rezultātu finišējušos Aleksandru Penkinu/Juri Burdastovu. Krēsliņš/Pētersons jau otro nedēļu pēc kārtas turnīrā nepalika bez balvas.

Dramatisku buras efektu laukumā piedzīvoja trešās vietas ieguvējs Burdastovs, jo paspēja dīķi izpeldināt jau tā ne visai sauso somu. Vējš iepūšot lietussargā, iesvieda somu ūdenī.

Skotijas klimatam piedienīgos apstākļos visi spēlētāji varēja nodegustēt "Hankey Bannister" viskiju, kas bija sarūpējis arī balvas un plāno nākamajā sezonā sponsorēt paši savu turnīru.

Sagaidāms, ka vēl viens turnīrs "Ozo" notiks pēc nedēļas, bet tā nolikums dienasgaismā nāks pirmdien.

Pēdējās izmaiņas , 26.10.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē