Arhīvs
18. Maijs, 2024. Inese, Inesis, Ēriks, Cindija, Sidnija
Pāru kaujas
rezultâti

Juniores uz treniņiem Ēģiptē

Tā kā golfa sezonas sākums nenovēršami tuvojas, bet laika apstākļi drīzāk liecina par pretējo, piemērotas treniņu vietas jāmeklē tālāk uz dienvidiem. Apzinoties nepieciešamību laicīgi domāt par aprīlī Spānijā paredzēto startu, svētdien uz Ēģipti dosies trīs juniores - Laura Jansone, Krista un Māra Puisītes. Nedēļu ilgi treniņi Ēģiptē nekādu milzu progresu, protams, nesola, taču tas spēlētājām vismaz ļaus apzināties, kas īsti šobrīd notiek ar viņu spēli.

Pie Šarmelšeihas ir piemeklēts lielisks laukums, kas īpaši piemērots treniņu darbam, golfs.lv pastāstīja Lauras tēvs Vilmārs Jansons. Ļoti labi apstākļi ir treniņlaukumā, kur var sist no zāles. Treniņiem kā radīta ir arī speciāla īsā 100 metru bedrīte, kur ikkatrā laikā var slīpēt meistarību īsajos sitienos. Tā kā šī bedrīte ir treniņlaukuma daļa, tur varēs pavadīt daudz laika.

Labā līmenī ir arī pats 18 bedrīšu laukums ar teicamas kvalitātes grīniem.

Dienvidu valstīs golfa spēlētājus gaida daudz kur, tomēr atrast no visiem aspektiem treniņiem piemērotu vietu nemaz nav tik vienkārši, atzina Jansons. Golferu intereses tūrisma firmām vēl lielā mērā ir apgūstams jautājums. Kad ir atrasts loģistikas ziņā piemērots risinājums, nav vērts speciāli meklēt ko citu, ja mērķis ir treniņi.

Mājās palikušajiem marta vidū vēl jāpiecieš golferus īpaši kaitinošais ziemas sals, bet juniorēm vairs nav daudz laika, lai pienācīgā formā sagaidītu jaunās sezonas pirmos startus. Aprīļa vidū meitenes spēlēs Starptautiskajā Spānijas čempionātā juniorēm.

Malagā "La Cala Resort" noteikti gatavojas spēlēt Jansone un Krista Puisīte. Ja startam nebūs šķēršļu, komandā cer iekļauties arī jaunākā no Puisītēm.

Pēdējās izmaiņas , 11.03.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē