Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Legāls golfs uz lielā ekrāna

Mediju saturam kļūstot laikā arvien nelineārākam, arī golferi sev vēlamo informāciju iegūst ļoti dažādos veidos. Tomēr ir ērti, ja pasaulē nozīmīgākos turnīrus var vērot tiešraidē bez kādas papildu piepūles. Tādēļ ir būtiski, ka "Viaplay" saturā varēs redzēt pasaulē prestižākos golfa turnīrus.

Nordic Entertainment Group nodrošināja tiesības Baltijas valstīs pārraidīt pasaulē lielākos golfa turnīrus - The Open, sieviešu British Open, US Open un ASV PGA čempionātu, kā arī LPGA tūres sacensības. Vienošanās paredz tiesības pārraidīt turnīrus no 2021. līdz 2024.gadam.

"Viaplay" abonenti varēs vērot arī sezonas piecus dāmu "Major" turnīrus - British Open, US Open, ANA Inspiration, sieviešu PGA čempionātu un Evian čempionātu. Tiesa, ANA Inspiration šogad noslēdzās jau aprīļa sākumā, bet pārējie četri dāmu "Major" risināsies no jūnija līdz augustam.

Pirmais turnīrs "Viaplay" tiešraidē būs LPGA dāmu cīņas Lotte čempionātā, kas no 14. līdz 17.aprīlim notiks Havaju salās. Savukārt 20.maijā kungi ar pirmo raundu Dienvidkarolīnā sāks savu nākamo sezonas "Major" turnīru - ASV PGA čempionātu.

Pēdējās izmaiņas , 14.04.2021.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē