Arhīvs
17. Maijs, 2024. Herberts, Dailis, Umberts
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai sezonas pirmais kats

Pirmoreiz jaunajā sezonā katu "Symetra" tūres posmā piektdien Floridā pārvarēja Krista Puisīte, kam turnīrs turpināsies ar vēl divām kārtām sestdien un svētdien. Pēc pirmajiem diviem raundiem Latvijas profesionāle ar +3 virs PAR dala 48.vietu.

Pirmajā raundā Kristai "Cypress Lake Country Club" laukumā pirmajā deviņniekā starp diviem bērdijiem iespraucās divkāršs bugijs, bet rezultātu plusos dienas noslēgumā pavērsa bugijs pēdējā bedrītē. Var piebilst, ka Krista bija viena no 28 golferēm, kas 18 bedrītes izspēlēja ar +1. Vienu sitienu labāks rezultāts tobrīd ļāva dalīt vietu jau otrajā desmitā, bet viens sitiens vairāk jau nozīmēja pozīciju aiz provizoriskā kata.

Otro raundu Kristai izdevās sākt ar diviem bērdijiem, taču turpinājumā līdzās PARiem sekoja arī trīs bugiji un divkāršs bugijs. Balansējot uz kata robežas, Krista pēdējā bedrītē izcīnīja bērdiju, kas turnīrā ar 200 000 dolāru balvu fondu ļāva kvalificēties spēlēšanai arī sestdien un svētdien.

Līdere turnīra pusceļā ir zviedriete Magdalene Sagstrom ar -9 zem PAR.

Abos iepriekšējos LPGA fārmtūres sezonas posmos Krista divos raundos nospēlēja ar +9, līdz ar to šoreiz skats rezultātu tabulā jau ir cerīgāks. Var atgādināt, ka šosezon "Symetra" turnīros kata robeža tika paaugstināta uz TOP 60 (plus visu pēdējo atbilstošo rezultātu īpašnieces), bet pērn vēl bija spēkā TOP 70 nosacījums. 

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē