Arhīvs
17. Maijs, 2024. Herberts, Dailis, Umberts
Pāru kaujas
rezultâti

Lieldienas golfa laukumā

Lieldienu piesaiste svārstīgiem astronomiskiem procesiem jau iepriekš ne reizi vien ir ļāvusi zīmīgos pavasara svētkus atzīmēt ar spēli golfa laukumā. Taču šoreiz iespēja atklāt sezonu "Viesturos" ir gandrīz nedēļu pirms marta beigām, turklāt spēlējot uz īstajiem grīniem. Pirmos starta laikus var pieteikt uz sestdienu.

Laukuma darbalaiks sestdien un svētdien, kā arī Otrajās Lieldienās pirmdien paredzēts no plkst. 10 līdz 18. Savukārt kluba mājas restorāns aprīlī darbosies tikai sacensību dienās.

Ja sestdien laiks vēl būs pavasara sākumam atbilstošs, tad svētdien jau tiek solīti grādi patīkamos padsmitos, un tikpat tīkams laiciņš saglabāšoties arī nākamās nedēļas sākumā.

Kam pavasara spēles būs pamodinājušas lielāku apetīti uz golfu, bet par iespējām daudz spēlēt visas sezonas gaitā nav lielas pārliecības, "Viesturi" piedāvā par 100 eiro iegādāties mēneša jeb 30 dienu abonementu. Tas nodrošina neierobežotu spēļu skaitu jebkurā laikā, izņemot turnīrus.

Savukārt "Ozo Golf Club" gatavo un kārto laukumu atklāšanai 1.aprīlī. Turklāt jau pašlaik ir praktiski skaidrs, ka 2.aprīlī būs sezonas pirmais atklātais turnīrs, bet tā formāts kļūs zināms pēc Lieldienām.

Pēdējās izmaiņas , 24.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē