Arhīvs
18. Maijs, 2024. Inese, Inesis, Ēriks, Cindija, Sidnija
Pāru kaujas
rezultâti

Pusceļā solīds -1

Jauno sacensību sezonu ceturtdien Austrālijas austrumkrastā sāka Laura Jansone, pirmo raundu vietējās profesionāļu tūres sacensībās izspēlējot ar -1 zem PAR jeb 72 sitieniem. Sacensību pusceļā Laura dala 16.vietu un piektdien prognozētos vieglākos laikapstākļos pretendēs uz vietu TOP 5.

Tūres organizatori pateicās "Moss Vale Golf Club" personālam par kvalitatīvi sagatavotu laukumu pēc iepriekš vairākas dienas ilgušā lietus, taču turnīra pirmajā dienā golferēm spēli sarežģīja vējš.

Līdere pēc pirmās dienas turnīrā ar 30 000 vietējo dolāru balvu fondu ir mājiniece Ali Orchard, kura nospēlēja ar -6 zem PAR un ir divus sitienus priekšā tuvākajām konkurentēm. Savukārt vienu sitienu labāk nekā Laura nospēlējušās golferes dala 5.vietu, līdz ar to Latvijas profesionālei saglabājas labas izredzes pakāpties augstāk.

"Moss Vale Golf Club" pulcējās 17 valstu 70 spēlētājas, turklāt dalībnieču vidū ir arī vairākas augsta līmeņa panākumus guvušas golferes, piemēram astoņos LPGA turnīros uzvarējusī Rachel Hetherington un Stacey Keating, kura 2012.gadā palika nepārspēja Spānijas un Francijas "Open".

ALPG turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.01.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē