Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvāk pirmajam simtam

Cerīgākā noskaņā LPGA tūres kvalifikācijas turnīrs sestdien Floridā beidzās Kristai Puisītei. Lai gan pozīcijas rezultātu tabulā būtiski uzlabot neizdevās, ceturtā raunda rezultāts +1 virs PAR atgādināja, ka Latvijas profesionālei ir pa spēkam cīnīties arī ļoti spēcīgā konkurencē.

Pirms kvalifikācijas pēdējā turnīra, kas risinās "LPGA International" laukumos, vairākas pieredzējušas golferes, kas ne reizi vien mērojušas ceļu uz lielajām profesionālā golfa dzirnavām, īpaši uzsvēra vienu īpašību, bez kuras nav iespējams gūt panākumus.

Pacietība. Tieši tā ir visnepieciešamākā, lai izturētu ilgus un nogurdinošus pārbaudījumus, līdz izdodas sasniegt savu mērķi. Protams, lasot ziņas par padsmitgadīgu spēlētāju, kas zibenīgi sasniedz profesionālā golfa virsotnes un gūst uzvaras tūrē, var rasties iespaids, ka tāda ir ierastā kārtība. Taču patiesībā tie ir tikai unikāli izņēmumi, kas neraksturo lietu patieso būtību.

Nepārtraukts progress Kristas sasniegumos ir nenoliedzams. Šogad pirmo reizi viņai izdevās sasniegt LPGA tūres kvalifikācijas izšķirošo turnīru, kā arī tikt TOP 5 fārmtūres sacensībās. Daudzas svarīgas lietas var apzīmēt ar garlaicīgo vārdu 'pieredze', taču tikai tās veido stabilu pamatu, no kura ar neatlaidību var sasniegt visaugstāko līmeni.

Šoreiz Kristai cīņa par tūres karti noslēdzās dalītā 134.vietā ar rezultātu +14 virs PAR jeb 302 sitieniem (69-84-76-73). Lai iekļūtu pēdējās kārtas dalībnieču vidū un spēlētu arī svētdien, vajadzēja rezultātu ne sliktāku kā +2 virs PAR.

Ar iekļūšanu pēdējā kvalifikācijas turnīrā Krista ir nodrošinājusi tiesības nākamajā sezonā spēlēt fārmtūrē, kas nu jau būs labi zināms cīņas lauks. Atliek tikai novēlēt Kristai izvairīties no veselības likstām, lai jauno sezonu varētu sagaidīt vislabākajā formā.

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.12.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē