Arhīvs
15. Maijs, 2024. Sofija, Airita, Taiga, Arita, Saulnesis
Pāru kaujas
rezultâti

Atvadas no vasaras viskija turnīrā

Vienlīdz kupls dalībnieku skaits visās trijās ieskaites grupās sestdien "Ozo" laukumā izbaudīja lielisku dienu un izmēģināja spēkus "Glenfiddich Open" turnīrā. Iepriekš viskija turnīrs ir noticis teju vai ziemīgos laikapstākļos, taču golferiem nebija iebildumu arī pret sauli un vasarīgu siltumu.

Singlu handikapu konkurencē par turnīra uzvarētāju kļuva Ilmārs Naglis juniors, kam trīs bērdiju sērija un 77 sitieni nodrošināja 42 stableford punktus. Nagļu ģimene turklāt ieņēma divas vietas laureātu trijniekā - trešais ar 38 punktiem bija Naglis seniors, bet Roberts Bišs ar 39 punktiem nošķīra dēlu no tēva.

Brangā kompānijā spēlēja dāmas, pēc dalībnieku skaita apsteidzot pat kungu pirmo grupu. Veiksmīgākā diena bija Emīlijai Samai, kuras gūtie 46 punkti konkurentēm bija pārāk liels izaicinājums. Elīna Korne un Jeļena Šestakova ar 39 punktiem sadalīja otro un trešo vietu.

Kungiem otrajā grupā ar 48 punktiem nepārspēts palika Lauris Mežsargs, kurš labāko trijniekā iekļuva otrajā turnīrā pēc kārtas, bet kopš viņa iepriekšējās uzvaras "Ozo" laukumā nepagāja ij mēnesis.

Dienas esenci rezumēja "Ozo" kluba kapteinis Māris Gulāns: "Labam viskijam ir jāatbalsta golfs, tāpat kā golfa spēlētājiem ir jāatbalsta labs viskijs”. Tātad turnīrs, pateicoties visām iesaistītajām pusēm, bija izdevies.

Tikmēr dienas sportiskajā sadaļā ārpus Latvijas priekšpēdējo kārtu profesionāļu tūres posmos sestdien izspēlēja Laura Jansone un Krista Puisīte. Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Tenerifē Laura trešajā raundā atgriezās mīnusos (-1) un summā ar +2 (71-76-71) pirms pēdējās kārtas dala 33.vietu.

Ne tik veiksmīga diena bija Kristai, kuru trīs bugiji un divi divkārši bugiji pavirzīja tuvāk katu pārvarējušo spēlētāju tabulas beigu galam LPGA fārmtūres čempionātā Floridā. Tomēr Krista apliecināja arī cīnītājas raksturu, divus no dienas trim bērdijiem izcīnot divās pēdējās bedrītēs. Tādējādi raundā +4 un trīs dienu summā +2 (72-70-76).

Pēdējās izmaiņas , 20.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē