Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Dubultas sekmes profesionālēm

Ja ne gluži vēsturisku, tad vismaz Latvijas golfa anālēs nozīmīgu ierakstu piektdien sagādāja Laura Jansone un Krista Puisīte. Pirmo reizi abas profesionāles vienā nedēļas nogalē pārvarēja katu profesionālā tūrē, lai arī katra savā Lielā dīķa pusē.

Piektdien vakarā pēc Latvijas laika ASV vēl turpinās "Symetra" tūres čempionāta otrā kārta, taču divu dienu summā Kristas nodrošinātais -2 zem PAR (72-70) viņu nevarētu atstāt lejpus LPGA fārmtūres turnīra kata. Sagaidāms, ka, sākot trešo sacensību dienu, Krista tomēr būs tuvāk līderēm, nevis katu pārvarējušo listes lejasgalam.

Raibākas Kristai otrajā kārtā izvērsās pēdējās trīs bedrītes, pirms kurām viņa raundā bija iekrājusi -4 zem PAR. Sekoja divkāršs bugijs un bugijs, tomēr pēdējā bedrītē ar bērdiju izdevās vienu mīnusa punktu atgūt. Sešu bērdiju dienā Krista spēli sāka astoņos no rīta, un iesildīšanās uz treniņgrīna pirmo flaitu golferēm vēl bija mākslīgā apgaismojumā uz melnas tumsas fona.

Cīņu par par 150 000 dolāru balvu fondu "LPGA International" laukumā golferes turpinās sestdien un svētdien.

Savukārt Laura Dāmu Eiropas tūres posmā Tenerifē turnīra pusceļā dala 39.vietu ar +3 virs PAR (71-76). Sacensību otrā diena ar 76 sitieniem nebija tik veiksmīga kā pirmais raunds, taču praktiski gandrīz saglabā vietu turnīra tabulas vidusdaļā katu pārvarējušo spēlētāju konkurencē. Uz 350 000 eiro balvu fondu sestdien un svētdien turpinās pretendēt 65 golferes.

Līdere "Costa Adeje" laukumā ar -7 ir krieviete Marija Balikojeva - tā pati golfere, kas 2005.gadā, tolaik vēl ar uzvārdu Verčenova, "Ozo" laukumā apsteidza Lauru cīņā par uzvaru Latvijas amatieru "Open".

"Tenerife Open" REZULTĀTI

"Symetra" tūres čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē