Arhīvs
15. Maijs, 2024. Sofija, Airita, Taiga, Arita, Saulnesis
Pāru kaujas
rezultâti

Pie hercoga uz links golfu

Klasiska links laukuma pieradināšanas mākslu šonedēļ "Royal Aberdeen Golf Club" apgūst Anna Diāna Švanka, piedaloties Jorkas hercoga Jauno čempionu turnīrā. Ja otrdien pirmajā kārtā Skotijas piekrastes kāpu skarbais raksturs atstāja zināmas pēdas rezultātu kartītē, tad trešdien otrajā raundā Annai jau bija daudz labākas sekmes.

Sacensību pirmo dienu Anna pabeidza ar 84 sitieniem jeb +13 virs PAR, kas ļāva dalīt 50.vietu 54 spēlētāju konkurencē. Krietni rezultātu uz leju pavilka pieci trīsputi, un arī no tuvas distances izdevās izkārtot tikai vienu bērdiju. Savukārt īsts links stila bunkurs pagādāja trīskāršu bugiju, jo ar pirmo sitienu laukā no tā neizdevās tikt.

Ja vēl pieskaita pāris sitienu, pēc kuriem bumbiņa tikai atsitās pret grīnu, bet apstājās biezajās zāles pinkās, tad paprāvie plusi ātri vien arī sasummējās. Neraugoties uz to, ka pirmie sitieni bija ļoti labi.

Pēc pirmā raunda bija arī tradicionālā saviesīgā daļa ar Jorkas hercoga piedalīšanos, fotografēšanos un vakariņām. Te jāpiebilst, ka turnīrs oranizatoriskā līmenī ir sarīkots kā profesionāļu sacensības, lai jaunajiem talantiem sniegtu skaidrāku ieskatu, kas gaidāms, ja viņi izvēlēsies profesionālu golferu karjeru. Sacensību nolikums arī paredz meitenēm un puišiem spēlēt vienotā ieskaitē.

Jau pavisam cita aina Annas spēlē bija otrajā no trim raundiem, ko trešdien izdevās pabeigt ar +2 virs PAR. Arī šoreiz plusus sagādāja ripināšana, toties citviet laukumā veicās daudz labāk, lai gan pirmie sitieni bija nedaudz nestabilāki.

Turklāt arī veiksme bija Annas pusē, jo viņa spēlēja pirmajos flaitos, kas paspēja izspēlēt laukumu pirms pamatīgas jūras miglas. Citus dalībniekus dabas kaprīzes aizraidīja uz kluba māju gaidīt brīdi, kad varēs redzēt, kurp lido izsistā bumbiņa.

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē