Arhīvs
15. Maijs, 2024. Sofija, Airita, Taiga, Arita, Saulnesis
Pāru kaujas
rezultâti

Lindai startā rekordiņš

Nedēļas nogalē pirmo turnīru ASV studentu sporta (NCAA) sezonā aizvadīja Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) meitenes, un komandas līderes lomā sacensības Mičiganā noslēdza Linda Dobele. Individuāli dalīta 17.vieta ir personiskais rekords Lindas pagaidām vēl īsajā studentes karjerā.

ETSU komandas galvenā trenere Stefanie Shelton atzina, ka komanda kopumā neparādīja gaidīto sniegumu. Taču trenere piebilda, ka pirmais turnīrs vienmēr ir smagāks, turklāt šoreiz tika spēlēts sarežģītā laukumā, un gūtā pieredze daudz ko dos sezonas turpinājumā.

Linda trīs dienu summā "Forest Akers" Rietumu laukumā nospēlēja ar +16 virs PAR (75-77-80) un sasniedza piecu golferu komandā labāko rezultātu, lai gan nomināli bija izlikta kā trešā spēcīgākā spēlētāja. Cerams, Linda būs veiksmīgi tikusi vaļā no viņas golfa vasaru izbojājušā pleca savainojuma un sezonas turpinājumā spēs cīnīties par vēl augstākiem mērķiem.

Komandu ieskaitē ETSU golferes ierindojās turnīra tabulas viducī - 7.vietā 15 komandu konkurencē. Individuālajā ieskaitē uzvarēja Floridas Starptautiskās universitātes golfere Meghan MacLaren ar rezultātu +5 virs PAR.

Nākamais turnīrs ETSU komandu gaidīs jau svētdien Dienvidkarolīnā.

"Mary Fossum Invitational" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē