Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Vasaras turnīrs par Pludmales balvām

Septembra vidus tomēr vēl ir vasara, un golferiem laba iespēja pārliecināties par astronomijas mēru atbilstību patiesībai bija svētdien "Viesturos", kur kūrorta sezonai atbilstošos apstākļos risinājās kupli apmeklētā "Baltic Beach Hotel" kausa izcīņa.

Pludmalē visi ir vienlīdzīgi, tādēļ nav brīnums, ka turnīrs risinājās retāk pielietotā formātā, visu dalībnieku rezultātus iekļaujot vienā ieskaites grupā, taču lielākās balvas līdz ar to atvēlot pirmajam sešiniekam. Lielākas vaļības kādas atsevišķas bedrītes izspēlē pieļāvušos golferus HCP neto formāts neizbēgami pavilka uz leju turnīra tabulā, taču iekļūšanai sešiniekā par savu handikapu labāks rezultāts nebija obligāts priekšnosacījums.

Cita lieta, ka cīņā par uzvaru bez handikapa uzlabošanas izredžu nebija. Šoreiz tas bija pa spēkam diviem dalībniekiem, un ar neto -4 zem PAR nospēlēja Ainārs Mednis, kas bija sponsoru galvenās balvas vērts sasniegums.


Dienas labāko rezultātu sitienu spēlē (78) sasniedza Edmunds Jansons, kas viņam nodrošināja neto -2 un otro vietu teju 50 dalībnieku konkurencē.

Dāmas šoreiz spēlēja bez savas ieskaites grupas, tomēr teikšanu balvu dalīšanā saglabāja - Sandra Berķe ar neto PAR atbilstošu rezultātu kā 3.vietas ieguvēja jau dienu pirms savas vārdadienas izkārtoja iespēju vēl mēnesi peldēties siltā jūrā, lai arī baseina formātā.

Savas ieskaites grupas nebija arī jauniešiem, taču šoreiz Ilya Bogdanov par neto +1 virs PAR saņēma nevis koka medaļu, ko sportā allaž piesauc 4.vietas sakarā, bet gan pastiprinātu ēdināšanu ar skatu uz jūru paša izvēlētā svētdienā.

Ar neto +1 nospēlēja arī 5.vietu ieguvušais Lauris Ozoliņš, kurš pārliecinoši vēl kļuva par tālākā izsitiena kungiem autoru, līdz ar to nodrošinot divas balvas vienā pasākumā.

Visbeidzot Igors Reinfelds noslēdza laureātu lielo sešinieku. Tāpat kā Ozoliņam arī viņam sponsoru balva varbūt neveicinās augstāku meistarību golfa laukumā, taču palīdzēs būt labākā formā un uzkrāt spēkus nākamajiem mačiem.

Lai ko arī neteiktu laika ziņu sludinātāji, vasaras paši pēdējie turnīri vēl risināsies nākamajā nedēļas nogalē, jo rudens savas tiesības juridiski drīkstēs pieteikt ne ātrāk kā 23.septembrī.

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē