Arhīvs
15. Maijs, 2024. Sofija, Airita, Taiga, Arita, Saulnesis
Pāru kaujas
rezultâti

Otrais tituls Baltijā

Teicami aizvadīts pēdējais raunds ļāva Kārlim Broderam sestdien Sāremā kļūt par Igaunijas amatieru "Open" čempionu un ierakstīt savā rēķinā sezonā otro titulu Baltijas golferu cīņās. Broders šovasar palika nepārspēts arī Latvijas amatieru "Open", bet no pilna Baltijas mēroga triumfa viņu šķīra viens sitiens Lietuvā.

Trīs dienu summā Broders "Saaremaa Golfiklubi" laukumā nospēlēja ar +11 virs PAR (77-80-70), taču labāko bija pietaupījis beigām, pēdējo kārtu izspēlējot ar -2 zem PAR.

Pēdējā raundā Brodera rezultātu kartītē bija trīs bērdiji un viens bugijs, tostarp otrais deviņnieks nospēlēts ar -1 zem PAR un bez bedrītēm plusā pret laukumu. Pirms pēdējās bedrītes viena sitiena pārsvars cīņā par uzvaru bija David Michel, taču vācietis 18. bedrītē iespēlēja trīskāršu bugiju un no uzvaras pretendentu saraksta līdz ar to sevi svītroja. Uzvarētājam Michel zaudēja divus sitienus.

Pirmo trijnieku ar +17 (78-74-81) noslēdza Roberts Eihmanis, bet Rūdolfs Ķelle ar +29 (84-83-78) finišēja devītais. Savukārt dāmu konkurencē otro vietu ieguva Indra Eniņa ar +40 (81-90-85), no uzvarētājas vācietes Anna Maria Diederichs piecu dalībnieču konkurencē atpaliekot 15 sitienus.

Tikmēr lokālākā mērogā golferi sestdien baudīja jauku septembra dienu un cīnījās "Ecco Golf Trade" turnīrā "Ozo" laukumā. Kungu konkurencē HCP neto spēlē katrs savā handikapa grupā labākie bija Aldis Puisītis un Aivars Veiss, bet dāmu konkurencē pārliecinoši uzvarēja Kristīne Marksa. Anna Diāna Švanka pirms došanās uz Jorkas hercoga Jauno čempionu turnīru Skotijā "Ozo" laukumu izspēlēja bruto -1 zem PAR un neto ieskaitē bija otrā.

Spriedze turnīrā saglabājās arī pēc rezultātu kartīšu nodošanas, jo vienādu rezultātu gadījumā pārspēles visās ieskaites grupās notika par visām trim godalgotajām vietām. Tādējādi 13.bedrīte un skatītāju galerija piedzīvoja ne vienu vien spraigu situāciju, līdz kļuva zināmi visi balvu ieguvēji.

Igaunijas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē