Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Ar cerībām uz igauņu zeltu

Sāremā notiekošajā Igaunijas amatieru "Open" pēc piektdien izspēlētās otrās kārtas vicelīderos izvirzījās Roberts Eihmanis, saglabājot izredzes pēdējā raundā pacīnīties par uzvaru. Tuvu līderu trijniekam ir arī Kārlis Broders, kam sacensību otrā diena nebija tik veiksmīga.

Pēc diviem ļoti atšķirīgiem raundiem (67-82) līderis ir vācietis David Michel, kurš summā ir vadībā ar +5 virs PAR, bet Eihmaņa rēķinā ir +8 virs PAR (78-74). Pēc pirmā raunda Eihmanis bija ceturtais, par vienu sitienu atpaliekot no Brodera, taču sacensību otrā diena ieviesa būtiskas izmaiņas turnīra tabulā.

Broders pēc 80 sitienu raunda summā ar +13 atkāpās uz ceturto pozīciju, tādējādi no līdera viņu pirms pēdējām 18 bedrītēm šķir astoņi sitieni. Kungu konkurencē Latviju pārstāv arī Raivis Mackevičs, kurš dala 8.vietu ar +22 un Rūdolfs Ķelle, kurš ar +23 ir dalītā 11.vietā. Tālākas pozīcijas uz otrā un trešā desmita robežas ieņem Roberts Bišs, Pjotrs Vozņarskis un Daniels Henilans.

Jāpiebilst, ka igauņu "Open" ir ļoti kompakts dalībnieku sastāvs, jo cīņu kungu konkurencē turpina 31 dalībnieks. Tiesa, šajās dienās Igaunija ir pārstāvēta pasaules amatieru komandu čempionātā Japānā, kur pirms pēdējās sacensību dienas dala 56.vietu 67 valstu sabiedrībā. Tomēr ne jau tas varētu būtiski ietekmēt dalībnieku skaitu Sāremā, kur arī vidējie rezultāti nav tādi, kas liecinātu par tikai augstas klases spēlētāju dalību.

Vēl vieglāk pārskatāma ir rezultātu tabula dāmām, kur divas no piecām dalībniecēm pārstāv Latviju. Indra Eniņa pēc divām dienām ir otrā ar +27 (81-90) un zaudē septiņus sitienus Vācijas golferei Anna Maria Diederichs, savukārt Alise Burkāne ar +35 (82-97) ir ceturtā.

Igaunijas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē