Arhīvs
17. Maijs, 2024. Herberts, Dailis, Umberts
Pāru kaujas
rezultâti

Ar cerību uz turpinājumu

Četru golfa izcilnieku paraugmačs otrdien vainagoja divas dienas "Ozo Golf Club" ilgušo pasākumu, kas risinājās zem senioru skins spēles karoga. Iespējams, pēc gada sekos vērienīgāks turpinājums, jo izskatās, ka visas iesaistītās puses ar pirmo mēģinājumu ir apmierinātas.

Pasākuma galvenie varoņi Tony Johnstone, Barry Lane, Ronan Rafferty un Sam Torrance otrdien deviņu bedrīšu skins turnīrā sadalīja 95 000 dolāru naudas balvas, taču mačam bija izteikta labdarības nots. Tādēļ slaveno golferu četrotne nebūt nebija četri īgni veči, kurus interesētu tikai balvu nauda un nekas cits.

Patiesībā tieši otrādi - Johnstone, Lane, Rafferty un Torrance uzturēja jautru un humora pilnu noskaņu visu laiku, kamēr vien bija redzami. Gan pirmdien Pro-Am turnīrā, to pavadošajos pasākumos un golfa meistarības klīnikā, gan otrdien deviņu bedrīšu mačā.

Skins maču golferi aizvadīja īpašā deviņu bedrīšu secībā, startējot no 10. tee, bet pēc 15. bedrītes grīna pārceļoties uz 7. bedrīti, un līdz galam izspēlējot "Ozo" laukuma pirmo deviņnieku. Kā kārtīgā golfa izrādē pienākas, kulminācija bija uz pēdējās bedrītes grīna, kur Torrance ar tālu ripinājumu izcēla 52 000 dolāru. Veiksminieks arī pēc trāpīgā puta nemainīja jautro attieksmi pret pasākumu kopumā, gluži tāpat kā viņa konkurenti.

Neoficiāla informācija liecina, ka pasākuma norise attaisnoja gan organizatoru, gan dalībnieku cerības, tādēļ ir cerības, ka nākamvasar Rīga varētu uzņemt Eiropas senioru tūres posmu. Te gan jārēķinās, ka šādam pasākumam jānodrošina balvu fonds, kāds Latvijā notikušajos pasākumos līdz šim ne tuvu nav bijis, tādēļ atliek vēlēt veiksmes rīkotājiem.

Pēdējās izmaiņas , 09.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē