Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Pro-Am ievada lielo senioru skins spēli

Četru izcilu golfa veterānu skins mača ievadā pirmdien "Ozo Golf Club" risinājās Pro-Am turnīrs, kur labāko rezultātu sasniedza PGA pro Justin Griffiths kvartets. Laukumu iemēģināja arī lielais četrinieks, kas otrdien cīnīsies par 95 000 dolāru balvu fondu.

Skaidrs, ka notikuma galvenajām personām Tony Johnstone, Barry Lane, Ronan Rafferty un Sam Torrance galvenais pirmdien nebija uzvara, bet gan Pro-Am turnīriem raksturīgās pozitīvās gaisotnes uzturēšana un iespēja labāk iepazīt laukumu.

Devīto vietu dalīja Torrance un Lane komandas, Johnstone kvartets ieguva 11.vietu, bet Rafferty ar palīgiem finišēja 14.vietā. Startēja 18 komandas, padarot arī pirmdienu par vērienīgu golfa turnīru dienu. Labākos panākumus guvušajā Griffiths komandā spēlēja arī Mārtiņš Balodis, Jānis Uzkliņģis un Uldis Krauja.

Jau vēstīts, ka piedāvājumam spēlēt Rīgā atsaucās 2002.gada Ryder kausu izcīnījušās Eiropas komandas kapteinis skots Torrance, kurš karjerā ir uzvarējis 21 turnīrā profesionāļu Eiropas tūrē. Latvijā ieradās arī bijušais Eiropas ranga līderis Ziemeļīrijas golferis Rafferty, kura rēķinā ir septiņas uzvaras Eiropas tūres sacensībās, Eiropas PGA 1992. gada čempions zimbabvietis Johnstone un Ryder kausa izcīņā pret ASV spēlējušais Anglijas golferis Lane, kurš uzvarējis četros Eiropas tūres posmos.

Iniciatore sarīkot turnīru Rīgā ir ASV uzņēmēja Brig Pari, kuras ideju atbalstīja golfa konsultāciju uzņēmuma "MacDuff Consulting" prezidents Nick Green. Pari ar Latviju saista ģimenes saites, savukārt Green ir liela pieredze golfa pasākumu rīkošanā. 

Par Latvijas senioru golfa čempionātu nosaukto turnīru organizē uzņēmums "BN Golf International LLC", bet atbalstītāju vidū ir labdarības organizācija "Ronald McDonald House Charities", Latvijas valdība, ASV tirdzniecības kamera Latvijā, Latvijas Golfa federācija un Eiropas Senioru tūre.

Lejuplādēt Pro-Am REZULTĀTUS

Pēdējās izmaiņas , 08.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē