Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Veselīgais centrs

Nedaudz virs ietilpības maksimuma svētdien bija noslogots "Viesturu" laukums, kur risinājās nu jau par tradīciju kļuvusī "Veselības centra-4" kausa izcīņa. Golferu veselību vairoja gan vīrusiem kaitīgie laikapstākļi, gan turnīrā valdošā noskaņa, kas ļāva izbaudīt lielisku vasaras dienu.

Golfa aspektā, kā jau allaž, daži savas iespējas prata izmantot labāk nekā citi, un jo īpaši Andrejs Siļčenko, kurš laukumu izspēlēja ar +1 virs PAR jeb 71 sitienu, kas nodrošināja 39 stableford punktus un astoņu punktu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem. Ar 31 punktu otro un trešo vietu spēcīgākajā kungu handikapa grupā sadalīja Ivars Grunte un Voldemārs Lejiņš.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ar uzlabotu handikapu mājup varēja doties arī Vita Priedīte, kurai uzvaru dāmu ieskaitē nodrošināja 39 punkti. Jeļena Šestakova un Antra Vaišļa ar 34 punktiem sadalīja attiecīgi otro un trešo vietu. Savukārt kungiem otrajā HCP grupā labākais ar handikapam atbilstošiem 36 punktiem bija Vadim Shmal, kurš izcēlās arī ar tuvāko trāpījumu karogam 7.bedrītē.

Sacensību nolikums paretināja konkurentu rindas jauniešu ieskaitē, kur tomēr gluži garantēta vieta trijniekā vis nebija. Vislabāk veicās Indrai Eniņai, kura pirmo vietu ieguva ar 31 punktu, kā arī saņēma balvu par trāpījumu vistuvāk karogam ar pirmo sitienu 2.bedrītē.

Par turnīra saistību ar medicīnas nozari liecināja ne tikai attiecīgs aprīkojums iekšķīgām kompresēm rīkotāju operatīvajos transportlīdzekļos, bet arī atsevišķa turnīra ieskaite medicīnas darbiniekiem. Šajā nominācijā spicē bija dāmas, un Priedīte tādējādi kļuva par turnīra divkāršu uzvarētāju.

Tikmēr Zviedrijā pēc dienu iepriekš piedzīvotajām likstām veselīgu golfa noskaņu atguva Laura Jansone, kura Dāmu Eiropas tūres posmā pēdējo raundu izspēlēja ar PAR un četru dienu summā "Helsingborg Open" finišēja ar +9, kas ļāva pakāpties uz 61.vietu.

Pēdējās izmaiņas , 07.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē