Arhīvs
17. Maijs, 2024. Herberts, Dailis, Umberts
Pāru kaujas
rezultâti

Izdevusies pārtija

Siltā un saulainā septembra dienā daudzi tuvāku un tālāku valstu golferi izmantoja iespēju tikties "Ozo Golf Club", kur risinājās "Tark Grunte Sutkiene Golf party". Turnīrā tika noteikti uzvarētāji divās HCP grupās, taču sacensības nebija vienīgais pārtijas pasākums.

Lieliskās dienas iedvesmoti, spēlētāji bija labā omā un ļoti dāsni saziedoja bērnu SOS ciemata atbalstam. Finanšu piesaistīšanai risinājās izsole ar nopietnām sportiskām vērtslietām, piemēram Bufalo "Sabres" kreklu, kura vērtību noteica visu spēlētāju un treneru paraksti. Tātad arī Artūra Irbes, Ted Nolan un Zemgus Girgensona autogrāfi. Plus vēl bumbiņas ar Girgensona parakstu tika izsolītas par 800 eiro ziedojumu.

Spēlētāju labā oma un laikapstākļu labvēlība veicināja arī Baltijas biroju vadītāju, to skaitā Ivara Gruntes veikto "Ice Bucket Challenge" ledusūdens akciju.

Savukārt pasākuma golfiskajā daļā labākie panākumi bija Gintam Zeltiņam un Kasparam Feldmanim. Zeltiņš HCP 0-18 grupā uzvarēja ar 41 stableford punktu, kas ļāva par viena punkta tiesu apsteigt Voldemāru Lejiņu un Ervīnu Fogtu. Feldmanis ar 45 punktiem bija divus punktus priekšā igaunim Ivar Sikk, turpretim laureātu trijnieku ar 39 punktiem noslēdza Aija Veisa.


















Vien var piebilst, ka ne tik pozitīvi sestdiena izvērtās Laurai Jansonei Dāmu Eiropas tūres posmā Zviedrijā, kur viņa trešajā kārtā nospēlēja ar 83 sitieniem jeb +11 virs PAR un pirms pēdējā raunda ar +9 atkrita uz 67.vietu.

Pēdējās izmaiņas , 06.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē