Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Startā tuvu līderēm

Ar rezultātu mīnusā pret laukumu Laura Jansone ceturtdien Zviedrijā sāka Dāmu Eiropas tūres (LET) posmu "Helsingborg Open", taču kata pārvarēšanai ne mazāk svarīga būs otrā kārta piektdien, jo dažu sitienu tiesa šķir favorītes no atpalicējām.

Laura pirmo raundu noslēdza ar -1 zem PAR jeb 71 sitienu, kas ļauj dalīt 20.vietu. Vadībā ir austrāliete Whitney Hiller un Dewi Claire Schreefel no Nīderlandes, kuras nospēlēja ar -5. Savukārt golferes ar rezultātu +5 virs PAR jau ir pie otrā simta robežas.

Starējusi 10. bedrītē, Laura sāka ar diviem bērdijiem pirmajās četrās bedrītēs, taču četras bedrītes pirms raunda noslēguma rezultāts trīs bugiju dēļ jau bija +1. Taču ar vēl diviem bērdijiem izdevās rezultātu pavērst mīnusā.

Pēc pirmās kārtas Laura ir pieklājīgā kompānijā ar vairāku LPGA turnīru uzvarētāju zviedrieti Sophie Gustafson un Skotijas golferi Kylie Walker, kura šovasar sasniedza LET rekordu, trīs raundus pēc kārtas "German Open" izspēlējot ar 64 sitieniem jeb summā -24 zem PAR.

"Helsingborg Open" uzvarētāja kļūs zināma svētdien ceturtās sacensību kārtas noslēgumā. Turnīra balvu fonds ir 250 000 eiro.

LET foto

"Helsingborg Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē