Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

"Volvo" kausa veiksminieki

"Volvo" kausa izcīņa sestdien "Ozo Golf Club" laukumā izvērsās par vienu no tiem turnīriem, kur uzvarai nepietiek ar labu spēli, jo pat iekļūšanai trijniekā nepieciešama ļoti laba spēle, bet uzvarai arī bez veiksmes palīdzības neiztikt. Ar pārliecinošiem rezultātiem izcēlās visu ieskaites grupu uzvarētāji.

Kungiem sadilušāko handikapu grupā rezultāts zem personiskā PAR garantēja tikai vietu astoņniekā, bet godalgotajām vietām vajadzēja krietni savādākus skaitļus. Tikai pēc handikapa rādītāja tika noteikts uzvarētājs Atis Irbe, jo juniors tāpat kā otrās vietas ieguvējs Normunds Sams nospēlēja ar neto 66 sitieniem. Pēc tāda paša principa uz trešo pozīciju ar neto 67 sitieniem pakāpās Ilmārs Naglis seniors, lai gan viņa tuvākais sekotājs Aleksandrs Pāvulāns sitienu spēles formātā finišēja zem PAR ar 71 bruto sitienu.

Savukārt otrajā handikapu grupā ar neto zem PAR rezultātu varēja palikt arī otrā desmita vidū. Uzvarētājs Imants Brahmanis ar debitanta handikapu iekrāja neto -14 zem PAR un trīs neto sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Jāni Taureni.

Kopējo rezultātu izaugsmes noskaņu atbalstīja arī dāmas - Daiga Puisīte laukumu izspēlēja ar neto 67 sitieniem, kas garantēja turpmāku singla handikapu. Dāmu konkurencē labākā bruto rezultāta (76) īpašniece Laila Forstmane ar neto -1 zem PAR bija otrā, savukārt trešo pozīciju ar personisko PAR nosargāja Nikola Krištopane.

Hole in one balva palika gaidām labākus laikus - daži bērdiji 13. bedrītē gan tika iegrāmatoti, taču šajā gadījumā normas divkārša pārsniegšana "Volvo XC60" iegūšanu netuvināja.

Tikmēr Latvijas golfa karogs plīvo arī citviet pasaulē. Krista Puisīte LPGA fārmtūres posmā ASV pēc pirmā raunda cerīgā +1 otrajā dienā piepelnīja vēl +5 un pirms visu spēlētāju finiša atkrita pie pirmā simta robežas, ja var ticēt turnīra rīkotāju niķīgajam rezultātu tablo. Savukārt Anna Diāna Švanka pirmdien startēs Lielbritānijas meiteņu amatieru čempionātā, kas veiksmes gadījumā var izvērsties par teju visu nedēļu spēlējamu turnīru.

LPGA fārmtūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.08.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē