Arhīvs
17. Maijs, 2024. Herberts, Dailis, Umberts
Pāru kaujas
rezultâti

Juniori Čehijā, Krista Sirakūzās

Nedēļas otrajā pusē Latvijas golferus gaida vairāki starptautiski nozīmīgi starti - Anna Diāna Švanka un Rūdolfs Ķelle ir pieteikti Čehijas junioru čempionātā, savukārt viņpus dīķim profesionāle Krista Puisīte atsaukusies izaicinājumam spēlēt LPGA fārmtūres posmā.

Čehijā junioriem netālu no Karlovi Variem "Golf Resort" laukumā ceturtdien un piektdien paredzēts izspēlēt divas kārtas līdz katam, kuru pārvarējušie golferi cīņu turpinās noslēdzošajā trešajā raundā. Junioru jeb U-21 konkurencē kats paredzēts sešām meitenēm un 12 puišiem, bet pielaidīgāki skaitļi ir U-18 jauniešu grupai - 27 meitenes un 36 zēni.

Zīmīgi, ka čehi nekautrējas likt agrus starta laikus - pirmie spēlētāji laukumā dosies jau septiņos no rīta.

Savukārt Sirakūzās, Ņujorkas štatā, 28 valstu 144 golferes "Credit Union Classic" sāks cīņu par uzvaru un 100 000 dolāru balvu fondu. Kristai mērķi ir visnopietnākie, bet ne mazākas ambīcijas ir konkurentēm, turklāt "Drumlins Country Club" Austrumu laukumā savu pretenziju pamatotību centīsies pierādīt 18 no "Symetra" tūres ranga 20 spēcīgākajām spēlētājām. Augusta pirmās dienas ir brīvas LPGA tūres kalendārā, tādēļ uz fārmtūres mačiem dosies arī 12 golferes ar LPGA tūres karti kabatā.

"Symetra" tūres sezonā vēl ir atlikuši seši posmi ar kopēju 650 000 dolāru balvu fondu, tādēļ spēku samērs ranga tabulā vēl var būtiski mainīties.

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē