Arhīvs
15. Maijs, 2024. Sofija, Airita, Taiga, Arita, Saulnesis
Pāru kaujas
rezultâti

Ielūgums uz jubileju

Atzīmējot dibināšanas gadskārtu, "Davis Golf Style" akadēmija nedēļas nogalē aicina piedalīties golfiskā svinēšanā "Viesturos", kur būs iespēja gūt trenera Mark Duncan padomus, turklāt svētku noskaņai atbilstoši, tas dalībniekiem neko nemaksās. Paredzētas arī vairākas citas noderīgas iespējas.

Bezmaksas apmācību Duncan veiks sestdien no plkst. 12 līdz 15 un svētdien no plkst. 15 līdz plkst. 18. Akadēmija sestdien visus cienās ar jubilejas kliņģeri, tādēļ priecāsies, ja varēs prognozēt apmeklētāju skaitu pēc iepriekšējas pieteikšanās. Savus nodomus var darīt zināmus uz e-pastu kristine@golfsviesturi.lv, vai zvanot 26997780, un gaidīts būs ikviens.

Paredzēta arī nūju individuālās atbilstības pārbaude sadarbībā ar "Hole in one Fitting", ripināšanas tehnikas un ekipējuma pārbaude ar "SAM Puttlab" un citi DGSA apmācības direktora Duncan padomi.

Godinot 16.aprīlī gaidāmo DGSA jubileju, ar atlaidi var saņemt arī 10 apmācību nodarbību komplektu pie Guntara Dobeļa, bet golfa klīnikām 20. un 27. aprīlī paredzēta atlaide 15 eiro.

Pēdējās izmaiņas , 15.04.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē