Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

HCP kartes maksājumi (2)

Atgādinājums 1.Latvijas ziemas čempionāta dalībniekiem pirms dalības turnīrā iegādāties 2013.gada handikapa kartes ir guvis praktisku pamatu. Tā kā klubos līdz sezonas aktivitātēm vēl kāds laiks paies, HCP kartes aktuālo reģistrāciju var veikt, veicot maksājumu LGF kontā.

Lai aktivizētu savu HCP, golferim jāpārskaita 20 latu uz zemāk norādīto kontu, sniedzot nepieciešamo informāciju. Tāpat kā iepriekš, spēlētājiem, kuri nav sasnieguši 19 gadu vecumu, HCP karte gadā maksā piecus latus.

Turklāt visiem aktivizētās HCP kartes īpašniekiem tāpat kā pērn ir spēkā apdrošināšanas polise. Tā, starp citu, būs spēkā arī Turcijā un kompensēs bāra tēriņus līdz 500 eiro apmērā par izdevumiem hole in one gadījumā.

Gatavošanos čempionātam pagaidām var turpināt telpās, vienlaikus apgūstot jaunāko ārzemju teoriju no Lauras Jansones treniņa. Tiesa, apskatāmajā VIDEO uz balvu pretendē otrā plāna aktieris, kas golfa vēzienā vienlīdz ietekmējies no beidzot sāktās NHL sezonas, vesera mešanas tehnikas un svarcelšanas mentālās puses.

Lauras treneris Jerrod Funk vēsta, ka apņēmīgais censonis treniņlaukumā pēc tikai sev zināmās metodikas centīgi darbojies divas stundas no vietas. Izrādās, pa bumbiņu var trāpīt arī tā...

Rekvizīti HCP kartes maksājumam (precizēts Reģistrācijas Nr.):

Saņēmējs: Biedrība Latvijas golfa federācija

Reģ. Nr: 40008021956

Swedbank HABALV22

Konts: LV69HABA0551019017274

Norādāmie dati: vārds, uzvārds, dzimšanas dati (personas kods)

Maksājuma mērķis:  HCP un rezultātu sistēma, 2013.gads - reģistrācija.

Pēdējās izmaiņas , 25.01.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē