Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Oficiāli Krista

Latvijas Golfa federācija oficiāli nominējusi Kristu Puisīti kā sporta veida pārstāvi iekļaušanai Latvijas olimpiskajā vienībā (LOV). Sagaidāms, ka sporta veidos, kur pagaidām nav LOV reglamenta augstajiem kritērijiem atbilstoša pretendenta, olimpiskajā vienībā iekļaus vienu sportistu.

Golfam šobrīd paredzētajā līmenī pēc formalitāšu apstiprināšanas LOV nodrošinās medicīnisko atbalstu. Latvijas olimpiskā komiteja (LOK) sadarbībā ar sponsoriem sola iespēju robežās meklēt arī finansējumu treniņu darbam, taču pašlaik ir acīmredzami priekšlaicīgi lēst, cik lielas ir cerību piepildīšanās iespējas un olimpiskās saimes pienesuma apmērs.

Neoficiāli, bet tajā pašā laikā arī droši zināms, ka Krista saņēmusi vairākas balsis "Latvijas gada balvas sportā" balsojumā gada uzlēcošās zvaigznes nominācijā. Te gan jārēķinās ar daudz populārāku sporta veidu konkurenci, nonākot blakus hokejistiem Mikam Indrašim un Zemgum Girgensonam, basketbolistam Dāvim Bertānam vai vieglatlētikas daudzcīņniecei Laurai Ikauniecei.

Pēdējās izmaiņas , 30.11.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē