Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 10 pirms pēdējās kārtas

Teksasas valsts universitātes komandai šogad pēdējā turnīrā Krista Puisīte Sanantonio pirms noslēguma kārtas dala 10.vietu individuālajā vērtējumā ar divu raundu summā iespēto -2 zem PAR. "Alamo Invitational" laureātes "Briggs Ranch Golf Club" noteiks otrdien pēc pēdējās kārtas izspēles.

Pirmo kārtu izspēlējusi ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, Krista nākamajā dienā kāpa augstāk, 18 bedrītēs iespējot četrus bērdijus, kuru mīnusus uz pusi samazināja divkāršs bugijs.

Pacīnīties par uzvaru Kristai būs grūti, jo līderes Sarah Beth Davis rezultāts ir -7 zem PAR, turklāt trīs golferes līderei seko ar -5 zem PAR. Taču ar labu rezultātu jebkurā gadījumā būs iespējas tikt vēl augstāk rezultātu tabulā, kā arī pavilkt augstāk savu augstskolas komandu, kur Krista sevi apliecinājusi kā līdere.

Ne tik cerīgi Teksasas valsts universitātei sokas komandu ieskaitē, jo abos raundos pietrūcis pa vienam labam individuālam rezultātam. "Bobcats" meitenes spēcīgā konkurencē ir 11.vietā, zaudējot līderēm Oklahomas universitātes golferēm 35 sitienus. Katrā raundā komandas rezultātā ieskaita četrus no pieciem individuālajiem rezultātiem.

Teksasas valsts universitātes komandā Latviju šoreiz pārstāv tikai Krista, jo Māra sastāvā nav iekļauta. "Alamo Invitational" noslēgumā ziemas pauze iestāsies arī Teksasā, un nākamais turnīrs studentēm būs nākamā gada februāra sākumā.

"Alamo Invitational" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 30.10.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē