Arhīvs
17. Maijs, 2024. Herberts, Dailis, Umberts
Pāru kaujas
rezultâti

Pirms pēdējā raunda 55.vieta (2)

Latvijas golferu bažas par "Cornelia Golf Club" Faldo laukuma skarbo raksturu sestdien apstiprinājās, un pasaules amatieru čempionātā komanda otrā raunda noslēgumā noslīdēja uz 55.vietu. Situāciju par labu vērst varēs vairs tikai vienā kārtā, jo laikapstākļu radīto traucējumu dēļ organizatori nolēma galīgo vietu sadalījumu noteikt pēc 54 bedrīšu izspēles.

Ar Faldo laukumu visnotaļ veiksmīgi sadzīvoja Roberts Eihmanis, kurš nospēlēja ar 79 sitieniem jeb +7 virs PAR. Smagāk Turcijā klājās abiem izlases veterāniem - Mikus Gavars un Kārlis Broders raundā finišēja ar +11 virs PAR. Summējot divus labākos rezultātus, komandas rezultāts raundā ir +18 virs PAR, savukārt divu dienu summā iekrāts +28 virs PAR.

Komandas kapteinis Dāvis Puksts atzina, ka spēlētāji īsti netika galā ar laukuma šaurību, un rezultāts ir diezgan vājš. Puksts arī otrajā kārtā ir apmierināts ar Roberta spēli. Izlases debitantam ļoti labi sitieni mijās ar dažiem ļoti sliktiem, ko atspoguļo arī rezultātu kartīte. Kārlis ar Miku cīnījušies par katru sitienu, bet nav bijusi viņu diena.

Nevar noliegt arī to, ka spēlēt ar paša apakšgala komandām ir vēl grūtāk, jo jāmeklē bumbas un temps ir lēns, atzina Puksts. Pašu līmeņa vai labāki spēlētāji pavilktu līdzi. Kapteinis gan piebilda, ka tas nav attaisnojums, bet cilvēcisks situācijas raksturojums.

Roberts pastāstīja, ka visas nepatikšanas sev izkārtojis dažās bedrītēs: "Visus plusus atstāju divās bedrītēs, kur nepietiekamas pieredzes dēļ laikam nedaudz sasteidzu sitienus. Nu un, protams, visu latviešu vecais stāsts par grīniem... Nav iespēju mājās trenēties uz tādiem grīniem kā šeit, tāpēc ripināšana klibo. Zinu, ka esmu uz pareiza ceļa un rīt centīšos nospēlēt vēl par kādu sitienu labāk."

Faldo laukums Latvijas golferus vēlreiz pārbaudīs pēdējās kārtas izspēlē - "Antalya Golf Club" "PGA Sultan" laukumā spēlēs komandas, kas pēc 36 bedrītēm ieņem pirmās 36 vietas. Savukārt pārējās komandas dosies uz "Cornelia Golf Club" Faldo laukumu.

Pēc organizatoru informācijas sākotnēji bija noprotams, ka trešā raunda izspēli Latvijas golferiem paredzēts sākt jau sestdien pēcpusdienā, taču vēlāk kļuva skaidrs, ka jāspēlē svētdien. Neliels sajukums bija ķēris arī rezultātu uzskaites sistēmu, bet vēlāk likstas tika novērstas.

Pasaules amatieru komandu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 06.10.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē