Arhīvs
19. Maijs, 2024. Lita, Sibilla, Teika, Venda
Pāru kaujas
rezultâti

Brašs veikums Floridā

Ar dalītu otro dienas dienas labāko rezultātu Laura Jansone piektdien Floridā spēra platu soli īstajā virzienā LPGA kvalifikācijas skolas pirmās pakāpes turnīrā, nepārprotami pretendējot uz tikšanu nākamajā kvalifikācijas līmenī. Pēc ceturtdien iespētā -5 zem PAR tāds pats rezultāts Laurai ir trīs dienu summā pirms turnīra pēdējā raunda.

Pirmās divas dienas nospēlējusi ar 72 sitieniem jeb PAR, ceturtdien Laura "LPGA International Champions" laukumu atstāja ar -5 zem PAR jeb 67 sitieniem. Pēc trim raundiem jūrmalniece dala 7.vietu, bet tiesības spēlēt pasaulē prestižākās dāmu tūres otrajā kvalifikācijas pakāpē iegūs 60 labākās plus dalīta pēdējā atbilstošā rezultāta īpašnieces. Tātad labi iesāktajam darbiņam vēl vajadzīgs saturīgs punkts noslēgumā.

Līdere turnīrā ir Taizemes amatiere Moriya Jutanugarn ar -13 zem PAR.

Turnīrā startēja 240 golferes, no kurām jau pēc pirmās dienas atsijāja spēlētājas, kam laukuma izspēlei nepietika ar 87 sitieniem. Pēc otrās kārtas kata cīņu turpināja vairs tikai 80 dalībnieces, no kurām vismaz 60 labākās pēc mēneša Floridā startēs LPGA kvalifikācijas skolas otrās pakāpes turnīrā, kas risināsies "Plantation Golf and Country Club" laukumā. No šī turnīra savukārt būs iespēja tikt trešajā kvalifikācijas pakāpes turnīrā, kur varēs pretendēt uz tikšanu LPGA tūrē.

LPGA kvalifikācijas skolas pirmās pakāpes turnīra REZULTĀTI (pēc 3.dienas)

Pēdējās izmaiņas , 07.09.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē