Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" piedāvā sezonas kartes

Ja stress dāvanu gādāšanā draud ar iespēju kļūt par dabiski sirmu Ziemassvētku vecīti, laba iespēja pasaudzēt sevi un palutināt citus būs "Ozo Golf Club" sezonas abonements 2006.gadam. Ko nozīmē inflācija, zina teikt arī golfa laukumā, tomēr jebkurš golferis bez ilgas skaitļošanas konstatēs, ka mēreni pieaugusī cena tik un tā nodrošina ekonomiskāko risinājumu aktīvai spēlēšanai.

Vismazāk maksās tie, kas sezonas kartes iegādāsies ne vēlāk kā janvārī. "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče atgādina, ka kāda spēlētāja tradīcijas ik gadu pirkt sezonas abonementu nebūt nenozīmē, ka ar to pietiek, lai pretendētu uz zemāku cenu arī pēc janvāra beigām. Lai kas arī nestātos pie kases, no 1.februāra cena būs cita - individuālais abonements maksās 850 latu (par 150 latiem vairāk nekā pirms gada).

Rudens golferi no 1.augusta sezonas kartes varēs iegādāties ar 50 procentu atlaidi, protams, no standarta, nevis īpašā piedāvājuma cenas.

Mazāk inflācijai tiek pakļautas ģimenes, kam līdz 31.janvārim par divu personu sezonas karti jāmaksā par 100 latiem vairāk nekā pērn - 950 latu. Standarta cena vēlāk pirktam ģimenes abonementam nav mainījusies - 1200 latu

Sezonas karte "Ozo Golf Club" laukumā nodrošina neierobežotu spēles laiku (green fee) visas sezonas garumā, tostarp arī sacensībās. "Ozo Golf Club" gan atgādina, ka tā nedod nekādas priekšrocības laukumā, un visiem spēlētgribētājiem jāreģistrējas recepcijā. Šosezon niķis no auto stāvvietas doties tieši uz pirmo tee ir gājis mazumā, tomēr dažiem hroniskāk ar šo bacili sasirgušiem golferiem tik solīta pilnīga izārstēšanās nākamajā sezonā.

Nākamajā sezonā "Ozo Golf Club" par inflācijas tiesu, iespējams, mainīsies arī green fee, taču precīzāki skaitļi varētu kļūt zināmi tikai ziemā.

Par jaunās sezonas kartēm saņemtā nauda līdz pavasarim neglabājas čemodānā, jo laukuma kopšanas darbi turpinās arī tagad, kad citi ienākumu avoti uz laiku ir apsīkuši. "Ozo Golf Club" nepieciešams arī atjaunot tehnikas parku, tādēļ klubs ir pateicīgs tiem, kuri sezonas kartes pērk klusajā periodā, par to atlīdzinot ar pievilcīgāku cenu.

Lai apjaustu sezonas kartes cenas kāpuma cēloņus, nav vajadzīga plaša iztēle - dārgāka paliek degviela, elektrība, un zāle bez pļaušanas laukumā īsāka nekādi nepaliek, atzina Puče.

Līdz janvārim "Ozo Golf Club" sezonas karte būs tikai par 30 latiem dārgāka nekā "Viesturos", bet jaunā gada pirmajā mēnesī sezona pie Ķīšezera tiks solīta par 50 latiem lētāk nekā Mārupē. Tiesa, "Viesturu" biedriem savā laukumā ir tiesības uz 10 procentu atlaidi. Tātad katram pašam jātiek skaidrībā ar prioritātēm, un, vadoties pēc tām, jāizlemj, vai tīkamāka ir māte, meita, kleita, vai viss kopā un uzreiz.

"Ozo Golf Club" sezonas kartes

Individuālam spēlētājam*:

600 Ls (līdz 31.janvārim)

850 Ls (no 1.februāra)

Ģimenei (2 personas)**

950 Ls (līdz 31.janvārim)

1200 Ls (no 1.februāra)

Ģimenei (2+bērns (11-18 gadi))**

1200 Ls (līdz 31.janvārim)

1400 Ls (no 1.februāra)

Korporatīvā karte spēlei 2 personām (var lietot 4 personas)

1350 Ls (līdz 31.janvārim)

1600 Ls (no 1.februāra)

Korporatīvā karte spēlei 3 personām (var lietot 6 personas)

2200 Ls (līdz 31.janvārim)

2450 Ls (no 1.februāra)

Bērni, jaunieši (11 - 18 gadi)

300 Ls (līdz 31.janvārim)

400 Ls (no 1.februāra)

No 1.augusta visām kartēm 50% atlaide

*Sezonas karti izmanto viens spēlētājs, bez tiesībām nodot to lietošanā
citai personai.

**Ģimenes sezonas karti izmanto divi spēlētāji, kurus vieno pirmās pakāpes
radniecība (sieva, vīrs, bērni).

Pēdējās izmaiņas , 30.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē