Arhīvs
22. Maijs, 2024. Emīlija, Mīle un visu neparasto vārdu diena
Pāru kaujas
rezultâti

Absolūta pro

Pēc svētdien LPGA "Futures" turnīrā noslēgtā trešā raunda Laura Jansone ir kļuvusi par pilnvērtīgu profesionāli, jo Aijovā "Titan Tire Challenge" dalītā 64.vieta garantēja karjerā pirmo izmaksas čeku. Pēdējais raunds Laurai izvērtās gana raibs, par ko viņa raksta savā blogā.

Startējusi no 10.bedrītes, Laura pirmo PARu dabūja tikai laukuma 18.bedrītē, bet līdz tam bija pilns pārējais spektrs no bērdijiem līdz divkāršiem bugijiem. Vēlāk jau gāja rāmāk, un raunda finišā svītru varēja pavilkt zem +8 virs PAR atbilstošiem 80 sitieniem un turnīra summā +13 virs PAR.

Lai gan stipri vējaina bija tikai sacensību pirmā diena, rezultātu tabulā vētra turpinājās arī pēdējā kārtā, vienus smagi gremdējot, bet citus - paceļot. Piemēram, pēc otrā raunda 34.vietu ar Lauru dalījusī Dawn Shockley pakāpās uz dalītu 4.vietu, turpretim vicelīdere Leanne Bowditch finišā attapās tikai dalītā 42.vietā.

Ar izcīnītajiem 688 dolāriem, kas varētu būt Latvijas profesionālā golfa vēsturē atsevišķā turnīrā lielākā nopelnītā naudas balva, Laura "Futures" rangā pierakstījās 137.vietā, bet tūres debitantu listē Latvijas golfere ir 29.vietā.

Vairāk par Lauras iespaidiem turnīrā lasiet viņas bloga ierakstā.

"Titan Tire Challenge" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 06.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē