Arhīvs
30. Aprîlis, 2024. Lilija, Liāna
Pāru kaujas
rezultâti

Sezona pilnbriedā

Līdz ar maija pilnajām tiesībām golfa sezona no sākuma un ievada daļas "Viesturos" ir uzņēmusi pilnu sparu, piedāvājot golferiem ne tikai nedēļas nogales lielos turnīrus, bet arī tradicionālās sacensību sērijas, kas ilgs līdz pat rudens beigām. Piedāvājums ir gan dāmām un kungiem, gan ģimenēm, turklāt sezonas izskaņā būs arī papildu balvas.

Pilnvērtīga sezona "Viesturos" sākusies kopš 5.maija, un tā aptver Kungu ceturtdienas, Dāmu trešdienas, Sestdienas tūri, kā arī Ģimeņu kausus. Ja "Viesturu" turnīros rezultātu kartītē jāraksta katrā bedrītē izdarītie ripinājumi, tas nav tikai sena ieraduma dēļ, bet gan tādēļ, ka labākie puterētāji sezonas izskaņā saņems balvas.

Visos iepriekš minētajos "Viesturu" turnīros ir gada uzskaite, lai sezonas beigās seriālu uzvarētāji kļūtu par 2012.gada sezonas abonementu īpašniekiem. Tāda pat balva gaida arī varenākos putera pavēlniekus.

Tuvākais sponsoru turnīrs "Viesturos" būs nākamo svētdien, kad laukumā uzņems "Jēkaba aģentūras Hole in One" sacensību dalībniekus. Ja 7.bedrīti izdosies izspēlēt ar vienu sitienu, balvā tiks ceļojums 5000 latu vērtībā. Zemāk var iepazīties ar turnīra atbalstītāju video pieteikumu.

"Jēkaba aģentūras Hole in One" video

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē