Arhīvs
17. Maijs, 2024. Herberts, Dailis, Umberts
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvu skolas rekordam

Teksasas valsts universitātes meitenes nedēļas nogalē Arizonā aizvadīja vienu no spēles rezultāta ziņā veiksmīgākajiem turnīriem augstskolas vēsturē. Māsas Puisītes šoreiz gan nebija komandas priekšplānā, taču Māra un Krista deva savu ieguldījumu, lai „Bobcats” starts būtu izdevies.

Krista „MountainView” golfa laukumā trīs kārtu summā dalīja 39.vietu ar +8 virs PAR jeb 224 sitieniem (75-72-77), bet Māras rēķinā bija +11 jeb 227 sitieni (76-75-76). Komandas līderes turnīrā Gabby de Reuck un Valdis Jonsdottir finišēja ar 221 sitienu un dalīja 23.vietu.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātei  7.vieta (889 sitieni), bet uzvaru 18 augstskolu konkurencē izcīnīja Aijovas valsts universitāte ar 857 sitieniem (-7 zem PAR). Līdzšinējā vēsturē „Bobcats” meiteņu golfa komanda tikai divreiz ir spējusi sasniegt vēl labāku rezultātu attiecībā pret PAR, tādēļ treneris Mike Akers bija apmierināts ar spēcīgā konkurencē sasniegto.

Līdz nākamajam turnīram “Baylor Spring Invitational” golferēm atlikušas pāris nedēļas, bet aprīļa vidū jau gaidīs starts NCAA “Southland” konferences čempionātā.

"MountainView Collegiate" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 29.03.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē