Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Mīnusā pret laukumu un TOP5!

Pirmās studiju sezonas rudens posmu otrdien Amerikā uz saldas nots izdevās noslēgt Kristai Puisītei, kura "Challenge at Onion Creek" finišēja mīnusā pret laukumu un izcīnīja 4. vietu individuālajā vērtējumā. Komandu ieskaitē Kristas pārstāvētā Teksasas valsts universitāte finišēja trešā, raisot sajūsmu "Bobcats" komandas vadībā.

Pēc -3 zem PAR (67 sitienu) rezultāta pirmajā raundā Krista nākamās divas kārtas izspēlēja ar +1 virs PAR (71 sitienu), tādējādi finišējot turnīrā ar -1 zem PAR. Uzvarētājai Julia Boland no Teksasas A&M universitātes Latvijas golfere zaudēja trīs sitienus, bet no laureātu trijnieka Kristu 108 spēlētāju konkurencē šķīra viena sitiena tiesa.

Nebija tālu līdz vēl augstākai vietai - pēc 13. bedrītes Kristas rezultāts pēdējā raundā bija -1, tomēr bugijs un divkāršs bugijs nākamajās divās bedrītēs mīnusu pārvērta par +2, ko 17. bedrītē ar dienas trešo bērdiju izdevās uz pusi samazināt.

"Bobcats" sieviešu golfa komandas treneris Mike Akers pauda, ka ir ļoti priecīgs par pirmā gada studentu sasniegtajiem rezultātiem.

Cerams, pēc gada viņam būs vismaz divreiz vairāk iemeslu priecāties, jo Kristas jaunākā māsa Māra otrdien Latvijas Radio raidījumā "Piespēle" stāstīja, ka no vairākām viņu aicinājušajām ASV augstskolām tieši Teksasas valsts universitātes piedāvājums šķiet vislabākais.

Izcīnīto 3. vietu "Challenge at Onion Creek", pārspējot sešas no turnīra septiņām ASV TOP 50 augstskolām, Akers nosauca par universitātes sieviešu golfa programmas spožāko mirkli, kas ļauj ar pārliecību gatavoties pavasara startiem.

Ar pārliecību nākotnē var raudzīties arī Krista - Amerikas debijas sezonas pirmajā daļā TOP 5 un TOP 10 finišs ASV studentu sporta (NCAA) turnīros ir slavējams pieteikums vēl lielākiem panākumiem nākotnē.

Pirmais pavasara turnīrs "Bobcats" meitenēm būs marta otrajā nedēļā Lasvegasā.

"Challenge at Onion Creek" rezultāti

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 04.11.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē