Arhīvs
14. Maijs, 2024. Krišjānis, Elfa, Aivita, Elvita, Dūda
Pāru kaujas
rezultâti

Mednim vēl viena uzvara

Uz uzvaras viļna pēc atgriešanās no "Volkswagen Masters" turās Einārs Mednis, kurš apvienībā ar savu otro pusi Sandru svētdien palika nepārspēti Salienas sezonas noslēguma turnīrā. Kluba laukums jau bija attapties no dienu iepriekš to pārsteigušā sniega klājiena un uzņēma 24 komandas.

Tāpat kā Einārs Skotijā, arī komandu cīņā Medņu ģimene tuvākos konkurentus apsteidza par vienu punktu un izcīnīja galveno balvu - Salienas sezonas abonementu 2010. gadam. Ja arī Salienas grīnkīperam balvas praktiskais pielietojums būs visai nosacīts, tad viņa sievai absolūtā brīvbiļete būs lieti izmantojama.

Medņi Salienas gada pēdējā turnīrā uzvarēja ar 40 stableford punktiem, bet pa 39 punktiem greensome spēlē savāca divas komandas, kas sadalīja pārējās vietas trijniekā. Viena punkta tiesu aiz uzvarētājiem finišēja Jānis Švinka/Māris Dalbiņš un Pēteris Cīmanis/Edgars Murāns.

Līdz ar sezonas noslēguma turnīra beigām Salienas laukums nebūt nav slēgts. Kamēr laikapstākļi nekļūs īsti ekstremāli, golferiem laukums būs atvērts, un vietējie kluba biedri jo īpaši paspēs izspēlēt vēl ne vienu vien raundu.

Pēdējās izmaiņas , 18.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē