Arhīvs
14. Maijs, 2024. Krišjānis, Elfa, Aivita, Elvita, Dūda
Pāru kaujas
rezultâti

Komfortu nesola

Vai šonedēļ doties uz golfa laukumu, pārdomās ne viens vien golferis, jo sinotiķi sola vasaras sporta veidam visai nelāgus laikapstākļus, un Vidzemes kalnājos drīzāk jau jālūkojas pēc slēpēm. Gaiss šonedēļ neko daudz vairāk par nulli nesasilšot, un ik pa laikam no debesīm kritīs gan aukstas lietuslāses, gan netīkams snieģelis.

Sestdien vēl itin silti bija "Ozo" noslēguma turnīrā, kur ar uzvaru laukuma sezonas pēdējā oficiālajā turnīrā izcēlās "Aplokciema reindžeri", t.i. Armands Puče, Ivars Grunte, Vitauts Tučkus un Mārtiņš Pukše.

Savukārt dienu vēlāk "Viesturos", kur sezonas noslēguma turnīrs plānots vēl tikai pēc nepilnām divām nedēļām, Inga Muciņa un Ilmārs Naglis palika nepārspēti Izaicinājuma kausa sacensībās.

Šo sestdien sezonas pēdējie mači plānoti Salienā, taču laika zīmju vērotāji neko saulainu vismaz pagaidām golferiem nesola. Visu nedēļu saglabāsies auksts laiks, debesis pārsvarā klās mākoņi un palaikam gaidāms neliels lietus vai slapjš sniegs.

Pūtīs dzestrs ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš, nedēļas nogalē gan gaidāms lēnāks mainīga virziena vējš. Trešdien ziemeļaustrenis brāzmās pat tuvosies vētras spēkam.

Mākoņainā laika dēļ liels sals nav gaidāms - gaisa temperatūra naktīs būs -2..+3 grādu robežās, dienās tā paaugstināsies tikai par pāris grādiem un būs no 0 līdz +6 grādiem. Vasara nudien beigusies...

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē