Arhīvs
18. Maijs, 2024. Inese, Inesis, Ēriks, Cindija, Sidnija
Pāru kaujas
rezultâti

Uz Demo dienu Salienā

Ja spēle LMT Latvijas amatieru čempionātā ir mudinājusi uz pārdomām, vai neieviest kādas izmaiņas nūju arsenālā, noderēs Demo dienas apmeklējums Salienā. Ikvienu interesentu Salienas treneris Valdis Liepiņš gaidīs piektdien pievakarē no plkst. 15 līdz 19.

Ne visi ir paspējuši savām rokām aptaustīt un izmēģināt “TaylorMade” jauno “transformeri” R9 draiveri. Lai gan par R9 ir daudz rakstīts, cita lieta ir paša sajūtas, kas rodas sitienā. Tāpat pieejami testos būs R9 vudi.

Kā jau ierasts, iepazīšanās sesijā būs atvērta lielā “TaylorMade” demo kaste ar jaunajām nūju galvām, kas pēc patikas būs kombinējamas ar dažādiem kātiem.

Liepiņš novērojis, ka daži apņēmīgi golferi jaunas nūjas pirkuši pirms paša LMT Latvijas amatieru čempionāta, taču Salienas treneris iesaka labāk nestrēbt karstu. Ja padomā uz augusta sākumā gaidāmo “Swedbank Latvian Open” nolūkot kādu jaunu nūju, labāk to darīt savlaicīgi, lai vēlāk paspētu apgūt visas jaunieguvuma nianses.

Vēl viens šīs nedēļas jaunums, kas patiesībā Salienā ir klasika – kā ik katra mēneša pirmajā svētdienā notiks Iesācēju kausa posma sacensības.

Pēdējās izmaiņas , 29.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē