Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

Kārtējo pārmaiņu priekšā

Tā kā laiks uz vietas nestāv nevienā jomā, nav brīnums, ka izmaiņas skar arī Latvijas Golfa federācijas (LGF) amatpersonu sarakstu. Atlūgumu ir iesniegusi LGF ģenerālsekretāre Ineta Krodere-Imša. Brīvprātīgā organizācijā aiz rokas noturēt nevienu nav iespējams un droši vien arī no tā nebūtu jēgas, tādēļ drīzumā federācijai jālemj par jauna ģenerālsekretāra apstiprināšanu.

Krodere-Imša LGF ģenerālsekretāres pienākumus pilda kopš 2006. gada marta, taču neuzskata par iespējamu amatā atrasties arī turpmāk.

Vēlēšanos pamest amatu Krodere-Imša skaidro ar situāciju Latvijas golfā. Sporta veidam attīstoties, kļūst vairāk risināmo jautājumu, bet citu pienākumu dēļ ne vienmēr ir iespējams tam veltīt pietiekami laika. Tagad vairs nav tādi laiki, ka federācijas ģenerālsekretāra amats ir kas tāds, ko var pieķert klāt pārējiem darbiem, saka Krodere-Imša.

Šķetinot tālāk savus argumentus, līdzšinējā ģenerālsekretāre kā savu amata pārņēmēju iesaka Santu Puči. Lai gan oficiāli Puče LGF ir junioru programmas vadītāja, pēdējā laikā tieši viņa federācijā veica praktisko darbu, sazinoties gan ar starptautiskām golfa organizācijām, gan veicot citu saraksti.

Citi kandidātu vārdi pagaidām nav nosaukti, taču laika viņu izskatīšanai nav pārāk daudz. Ceturtdien, 24. aprīlī plkst. 17, „Hansabankas” centrālajā ēkā notiks LGF kopsapulce, kur federācijas biedriem būs jālemj, kā dzīvot tālāk.

Savukārt pēc sapulces plkst. 19 visi golferi turpat tiek aicināti atskatīties uz pagājušo sezonu. Pasākumā būs pagājušās sezonas laureātu apbalvošana dažādās nominācijās.

Vai gaidāmās pārmaiņas ieviesīs kādas pārmaiņas? Visi interesenti ir aicināti izteikt savu viedokli komentāros, kā arī piedāvāt iespējamās kandidatūras, ja tādas ir padomā.

Citstarp, ja kādam nav izdevies atrast "Viesturu" 10-gades kausa posma tee-times, tie kā allaž atrodami 'Turnīru' sadaļā, vai klikšķinot uz 'karsto saiti'.

Pēdējās izmaiņas , 18.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē