Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Simt iespēju jaunajā sezonā

Skaitļi pirms sezonas sākuma liecina, ka golferus šogad sagaida nepieredzēti spraiga spēlēšana, jo turnīru kalendārā vieta atradusies vairāk nekā 100 sacensībām. Pat PGA tūrē maču ir divreiz mazāk, tādēļ katram pašam būs vien jātiek skaidrībā, cik daudz laika sezonas gaitā atvēlēt cīņām ar konkurentiem lielākās un mazākās sacensībās.

Savs turnīru plāns būs arī pļavu golfā un aktīvāko klubu ietvaros, tādēļ sagaidāms, ka sacensību saraksts drīzāk vēl papildināsies, nevis kādu iemeslu dēļ saruks.

Lai gan ne visos turnīros varēs startēt ikviens, jo šad tad būs spēkā dažādi vecuma, dzimuma, meistarības un korporatīvo saišu noteikti ierobežojumi, grūtības tik un tā drīzāk radīs turnīra izvēles process, nevis problēmas nedēļas beigās atrast kādu iespēju sacensties.

Ja pavasaris nepievils, sezonas pirmos laureātus sveiks jau 12. aprīlī „Viesturos”, kur nedēļu vēlāk plānots laukuma Desmitgades kausa 1. posms. Tā kā aprīlis ir tikai ieskriešanās laiks, šajā mēnesī turnīru kalendārs vēl nav pārslogots. Vienīgās oficiāli paredzētās sacensības vēl būs sezonas atklāšanas turnīri „Ozo Golf Club” un Salienā aprīļa pēdējā nedēļas nogalē.

Cik golferu, tik vajadzību, tādēļ golfs.lv ikvienam piedāvā teikt savu vārdu, atbildot uz ‘aktuālo jautājumu’ par sezonas plāniem sacensību ziņā.

Pēdējās izmaiņas , 01.04.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē