Arhīvs
19. Maijs, 2024. Lita, Sibilla, Teika, Venda
Pāru kaujas
rezultâti

Punkts sacensību sezonai

Ar sestdien Salienā notikušo noslēguma turnīru tika pielikts punkts šīgada sacensību sezonai, un nākamie mači būs jāpagaida ne vienu vien mēnesi. Turnīra rezultātu tabulā visaugstāk pakāpās Salienas pro Valda Liepiņa un Ervina Fogta komanda, kas par nepilnu neto punktu apsteidza laukuma grīnkīpera Eināra Medņa un Sandras Mednes duetu.

Sezonas noslēguma turnīrs sākās ar skaidru un saulainu rītu, kas, Salienas vējam piepalīdzot, tomēr izvērtās diezgan vēss un pat mazliet sniegains.

Salienas Kluba laukumā pašlaik daudzas savvaļas zāles zonas ir pārtapušas par remontzonām, un savu ir darījušas arī rudens lietavas, tādēļ, meklējot sitienam kādu puslīdz sausu vietu, dažam varbūt pagāja ilgāks laiks nekā bumbas meklējumos. Tomēr komandas spēkiem laukums daudziem bija licies labāk pievarējams nekā spēlējot pa vienam.

Šķiet, tieši laukuma pārzināšana bija tā kas pirmajam kvartetam ļāva pārspēt citus tikai par pāris cipariem aiz komata, bet varbūt palīdzēja vienkārši veiksme un izturība vējos, kas visās PAR 5 bedrītēs pūta bumbai pretim.

Uzvarētāji saņēma Salienas sezonas kartes 2008. gadam, otrās vietas ieguvēji katrs tika pie 50 latu dāvanu kartes Salienas pro veikalā, bet trešās vietas īpašniekiem šāda summa pirkumiem bija jādala uz abiem. Laureāti tāpat kā citi vēl var ļoti nesteigties, jo Salienas pro veikals darbosies līdz pat laukuma slēgšanai, turklāt piedāvājot tradicionālās sezonas atlaides.

Pēdējās izmaiņas , 21.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē