Arhīvs
18. Maijs, 2024. Inese, Inesis, Ēriks, Cindija, Sidnija
Pāru kaujas
rezultâti

Atjaunotie “Viesturi” ielīgoti

Svētdiena bija īsta svētku diena “Viesturos” – atjaunotais Latvijā pirmais golfa klubs svinēja kluba mājas rekonstrukcijas noslēgumu, aicinot ciemos tuvākus un tālākus draugus. Viesu vidū bija gan golferi, gan no spēles pagaidām attālāki ļaudis, taču tas neliedza visiem vēlēt “Viesturiem” veiksmi turpmākajos darbos.

Svētki sākās ar Līgo turnīru saulgriežu noskaņās izpušķotajā laukumā – šoreiz spēlētājiem te bija visas iespējas ieguldīt ne tikai meistarību, bet arī lielāku vai mazāku naudu, lai nekavējoties tiktu pie labāka rezultāta. Līdz šim reti piekoptā muligānu prakse izrādījās ideāli piemērota deviņu bedrīšu labdarības turnīram, jo par attiecīgu finansiālu kompensāciju golferiem bija iespēja atkārtot neizdevušos sitienus vai uzlabot bumbiņas pozīciju.

Kam centieni pēc labāka rezultāta maciņu paplicināja vairāk, kam ne tik ļoti, taču kopīgiem spēkiem plāns tika pārsniegts ar pamatīgu uzviju. Mārupes skolniecei Anitai digitālā dzirdes aparāta iegādei nepieciešamo 1000 latu vietā tika savākti 1600 lati, tā kā visi varēja ne tikai pacensties tikt pie labākiem rezultātiem kā parasti, bet arī izjust gandarījumu par savu artavu patiesi sirsnīgā un vajadzīgā lietā.

Pirmo vietu turnīrā guva Aldis Puisītis, kam ar 60 latu palīdzību izdevās deviņās bedrītēs savākt 29 stableford punktus. Tikpat rezultatīvs bija Vilnis Priedītis, kurš uzstādīja arī ziedojumu rekordu, muligānos iztērējot 158 latus. Trijnieku noslēdza Artūrs Pīlādzis ar 28 punktiem un 35 latiem labdarības kasē.

Taču golfa turnīrs bija tikai viens no punktiem svētku programmā. Netrūka ne mūzikas, ne izmeklēta cienasta un dzērienu dažādām gaumēm. Sveikt svētku galveno vaininieku "Viesturu" īpašnieku Igoru Mališkovu bija ieradušies draugi un sabiedrotie no dažādām frontēm – gan biznesa un izklaides sfērām, gan kolēģi no sporta aprindām, piemēram, Latvijas futbola un hokeja federāciju līderi.

Svinību gaitā varēja apskatīt rekonstruēto kluba māju, kur pabeigtais otrā stāva interjers tagad ļautu bez bažām uzņemt jebkura līmeņa viesus. Mākslas darbu izstāde, lieliska vīna kolekcija, kam drīz pievienosies arī attiecīgas telpas viskija un konjaka cienītājiem, apspriežu zāle...Nu turpināt šo sarakstu varētu vēl ļoti ilgi.

Pārtapšana vēl turpinās “Viesturu” golfa laukumā, kur vienu otru spēlētāju jau paspēja pārsteigt vairāki pārbūvēti bunkuri. Cerams, sabiedrotie te būs arī laika apstākļi, lai zāliens pēc iespējas ātrāk atgūtu pienācīgo sparu. Līdzšinējā notikumu gaita rāda, ka atkāpties “Viesturi” nekur negrasās.

Pēdējās izmaiņas , 18.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē