Arhīvs
28. Aprîlis, 2024. Gundega, Terēze
Pāru kaujas
rezultâti

Notikumi raibā virknē

Pienākot vasaras jaukākajām dienām, notikumu golfa dzīvē kļuvis tik daudz, ka visus aptvert šķiet neiespējami. Mikus Gavars no Krievijas atgriezies ar otro vietu Maskavas Mēra kausā, Aigars Pērkums debitējis Eiropas Midamatieru čempionātā, bet Mediju Golfa klubs pārradies mājās no Itālijas dienvidiem, kur startēja Eiropas žurnālistu „Masters”.

Krievijas Mēra kausā „Moscow City Golf Club” divu kārtu summā Gavars nospēlēja ar 150 sitieniem, par sitienu apsteidzot trešās vietas laureātu slovēni Gaber Burnik. Uzvarēja mājinieks Dmitrijs Vinogradovs ar 146 sitieniem (+2 virs PAR).

Labāko sešinieku Maskavā ar 155 sitieniem noslēdza Kārlis Broders. Gavaram vēl tika īpašā MCGC balva kā labākajam turnīra ārzemju spēlētājam.

Savukārt Pērkums kā pirmais Latvijas Midamatieru čempions startēja „Domaine Imperial” golfa laukumā Šveicē. Par Eiropas midamatieru čempionu atkal kļuva amatieru golfa zvaigzne Gary Wolstenholme, bet Pērkums ierindojās 129. vietā 140 dalībnieku konkurencē.

Pirmajā dienā Pērkums nospēlēja ar 91 sitienu, nākamajā kārtā sekoja 87 sitieni, summā 178 sitieni (+34 virs PAR) un nepārvarēts kats. Trešajai dienai kvalificējās 93 golferi ar rezultātu ne sliktāku par 162 sitieniem.

Ar ko palepoties nebija arī Latvijas Mediju klubam, kas Itālijā noslēdza 12 startējušo valstu skaitu. Pirmajā dienā Latvijas komanda „Metaponto Golf Club” bija 11 vietā, par viena sitiena tiesu tiekot priekšā spāņiem. Taču otrajā kārtā daudz sarežģītākajā „Riva dei Tessali” laukumā Spānija prata revanšēties, un pakāpās uz priekšpēdējo vietu. Par Eiropas žurnālistu „Masters” čempioniem kļuva mājinieki itālieši.

Latvijas komandā Itālijā spēlēja komandas kapteinis Kristians Rozenvalds, Jānis Jarāns, Jānis Janševics, Gundars Galkins, Ingmars Jurisons, Iveta Kaminska, Ivo Krumholcs un Gatis Šļūka.

Maskavas Mēra kausa rezultāti: http://www.mcgc.ru/tournaments_ru/msk_mayor_cup/2007-06-03/?show=results

Eiropas Midamatieru čempionāta rezultāti: http://midam2007.asg.ch

Pēdējās izmaiņas , 11.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē