Arhīvs
13. Maijs, 2024. Irēna, Iraīda, Irīna, Ira, Ine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar skatu uz siltām zemēm

Atbilstoši iepriekš solītajam sestdien spēles laukumu atvēršanai gatavo „Ozo Golf Club”, taču pagaidām vēl diezgan nosacīti pavasarīgajās dienās, kad ūdens var sasalt ne tikai ledusskapī, domas varētu raisīties par spēlēšanu siltākās zemēs. Doma par iespējamu startu Itālijas starptautiskajā amatieru čempionātā varētu sasildīt vismaz zemāka handikapa spēlētājus.

Tiesa, lielākajai daļai golferu pat nullei tuvos grādos nāksies pamatīgi pasvīst, lai savu handikapu dabūtu itāliešu prasību robežās. Startam septembra vidū plānotajā turnīrā var pieteikties kungi ar HCP ne sliktāku par 2, bet dāmām pieļaujamā handikapa robeža ir 4.

Starptautiskais Itālijas amatieru čempionāts kungiem un dāmām notiks atsevišķi. Kungi no 19. līdz 23. septembrim spēlēs „Villa d’Este Golf Club” netālu no Komo ezera, savukārt dāmas pulcēsies no 12. līdz 16. septembrim Romā, „Parco di Roma Golf Club”.

Meistarības uzlabošanai vēl ir laiks, jo pieteikumus dāmas var iesniegt līdz 4.septembrim, bet kungi – līdz 11.septembrim. Interesenti ko vairāk par iespēju startēt Itālijā var uzzināt Latvijas Golfa federācijā.

Pēdējās izmaiņas , 05.04.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē