Arhīvs
13. Maijs, 2024. Irēna, Iraīda, Irīna, Ira, Ine
Pāru kaujas
rezultâti

Aprīlis nav kā līdz šim

Negaidīti silto pavasara sākumu papildina kārtējais žurnāla „Golfs.lv” numurs, kurā netrūkst arī spilgtāku krāsu. Lielajā intervijā Inese Liepiņa stāsta par valsts diplomātiskajā dienestā uz sarkanajiem protokola paklājiem un zaļajiem golfa zālieniem Atlantijas viņā krastā piedzīvoto. Savukārt šajā krastā palikušie varēs atsaukt atmiņā pagājušās sezonas gada balvu spožākos mirkļus, bet tie, kas domā par golfa māju maigākā klimatā, varēs iepazīties ar Eiropas negaidītā pretendenta Bulgārijas pieteikumu.

Kam interesē Salienas nepārtrauktā attīstība, varēs uzzināt, kā Latvijas jaunākais laukums spējis likt pie darba PGA britu slavenību kolēģi, bet mazāk saspringtā gaisotnē varēs palasīt, kā strīkeri kļuvuši par visprestižāko turnīru bēdīgi slavenu sastāvdaļu.

Savukārt ceļotāji varēs uzzināt, kādēļ Bermudām dodama priekšroka salīdzinājumā ar paradīzi, kā arī to, uz kādiem laikrāžiem paļauties, lai uzzinātu ne tikai precīzu laiku, bet arī nenomaldītos no lietišķās gaumes kursa. Un kur tad vēl klasiskie pro padomi un vēl daudz kas cits…

Abonenti kā parasti savu Golfs.lv atradīs pastkastītē, bet pārējiem būs jāpārlūko Latvijas dižāko lielveikalu plaukti, vai arī jāpārskata "Narvesen" un "Statoil" preses piedāvājums.

Pēdējās izmaiņas , 02.04.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē