Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijas Meistarā kungi tikuši līdz astotdaļfinālam

Pēc pirmo divu kārtu noslēguma Latvijas Meistara izcīņā kungiem ir noskaidroti astotdaļfinālu pāri, un cīņas turpinās arī par zemāko vietu sadalījumu. Ne visiem izliktajiem favorītiem, kuri bija atbrīvoti no spēlēšanas pirmajā kārtā, izdevās iekļūt 16 spēcīgāko skaitā, tādēļ kungu rezultātus nosaukt par iepriekšparedzamiem nebūtu taisnīgi. Vienkāršāk cīņas rit dāmu match play, kur pirmajā kārtā galvenās pretendentes uz uzvaru neļāva pretiniecēm sarūpēt kādu pārsteigumu.

Kungiem veiksmīgi turpina spēlēt Aigars Pērkums, kam pēc uzvaras pirmajā kārtā pār Vilni Baltiņu senioru nākamajā cīņā izdevās pieveikt arī Vili Krištopanu. Spēlē par vietu ceturtdaļfinālā Pērkuma pretinieks būs Normunds Mazjānis.

No izliktajiem spēlētājiem cīņu par visaugstākajām vietām otrajā kārtā beidza arī Juris Visockis un Raivis Kalniņš, kuri zaudēja attiecīgi Valteram Vildem un Ilmāram Naglim junioram. Tikai pēc sīvas cīņas ar Dāvi Pukstu astotdaļfinālistiem pievienojās arī Aldis Puisītis.

Dāmu konkurencē jau tagad var nemaldīgi paredzēt vienas Puisīšu klana pārstāves līdzdalību pusfinālā, jo otrajā kārtā uz šaurās laipas tiksies māte un meita - Daiga un Krista Puisītes.

Pēc Latvijas Meistara galvenā tiesneša Kārļa Cīruļa teiktā nopietnu konfliktu spēlētājiem līdz šim nav bijis, tādēļ atliek cerēt, ka arī turpmāk sacensības ritēs raiti bez liekiem asumiem. Spēlētāji arī aktīvi izmanto iespējas spēlēt abos laukumos, kas padara turnīra norisi vienkāršāku.

Iespējams, gan tabulas lejasdaļā turnīrs varētu nedaudz pašķīst, jo spēcīgākie, neraugoties uz Latvijas meistara reitinga statusu, var zaudēt interesi par viņiem nenozīmīgu vietu dalīšanu, turklāt daļai spēlētāju trešajā kārtā nav pretinieku.

Jāpiebilst, ka kārtējās spēļu kārtas Latvijas Meistarā jānoslēdz 10. augustā. Kungiem tabulas galvgalī kļūs zināmi ceturtdaļfinālisti, bet dāmām - četras spēcīgākās dalībnieces.

Latvijas Meistara pilna tabula apskatāma sadaļā 'Federācija-dokumenti'.

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē