Pļavu golfs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golfa čempionāts tuvu pusceļam

Pēc trīs nedēļas ilgušas pauzes pļavu golferi sestdien, 20.jūlijā, tiksies Tukuma golfa kluba laukumā “Odiņi”, kur risināsies Latvijas pļavu golfa asociācijas čempionāta un kausa izcīņas 4.posms. Sezona tūliņ jau būs pusē, bet tā arvien solās būt ļoti spraiga un interesanta, tādēļ rīkotāji aicina ikvienu piedalīties un iesaistīties kopējā cīņā.

Pēc aizvadītajiem trim posmiem ir iezīmējušies vairāki līderi kopvērtējumā, taču, lai noskaidrotu čempionāta uzvarētājus un kausa ieguvējus, kopumā aizvadot astoņus posmus, tiks ņemti vērā seši labākie posmi. Tādēļ nav jāpārdzīvo, ja kādā posmā nav izdevusies tā labākā spēle vai kādu posmu sanācis izlaist citu pasākumu dēļ.

Visvairāk punktus kopvērtējumā pēc trim posmiem izdevies savākt pērnās sezonas čempionam Ingaram Matisonam (221 punkts), turpat aiz sevis atstājot Gundaru Rauzu (219) un Jāni Zaķi (213). Dāmām čempionāta ieskaitē vadībā arī ir pērnās sezonas čempione Paula Matisone (163 punkti), otrajā vietā ierindojas Evita Bādere (153), bet trešā – Vizma Pūce (108).

Arī šosezon tiek izspēlēts jauniešu čempionāts un pašlaik par čempionāta līderi ir kļuvis Dans Patriks Dukurs (151 punkts), otrajā vietā ir pagājušās sezonas čempions Artūrs Zeps (104), bet trešais – Markuss Rauza (101).

Kausa ieskaitē spēlētāju rezultātu noskaidro, ņemot vērā viņu aktīvos HCP. Kungu konkurencē pirmajā vietā izvirzījies Jānis Zaķis (195 punkti), otrais – Gundars Rauza (192), bet trešais – Aldis Strads (190). Dāmām līderos ir Evita Bādere (160), otrā – Paula Matisone (158), trešā – Vizma Pūce (106).

Pieteikšanās nākamajam posmam “Odiņos” - līdz 19.jūlija plkst.16.00 pa tālruni 25770024.

Informāciju sagatavoja:
Ingars Matisons

Pēdējās izmaiņas , 17.07.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē