Baltija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ielūgums uz jubileju

Ar cienīgi sirmu akcentu Baltijas golfa vēsture vēl nevar lepoties, taču kāda nozīmīga gadskārta ir teju sagaidīta. Igauņi aicina jūlija vidū piedalīties reģiona senākajā turnīrā - Nītvaljas kausa izcīņā, kas notiks jau 20. reizi. Latvijas golferiem itin labi zināmajās sacensībās izspēlēs 54 bedrītes sitienu spēlē vairākās ieskaites grupās.

Nītvaljas laukuma saimnieki vēsta, ka laukums uz turnīru 13. līdz 15. jūlijā būs teicamā kondīcijā, turklāt sacensībās varēs tikt arī pie ieskaites punktiem pasaules amatieru rangā (WAGR).

Dalības handikapa robeža ir HCP 18,4 kungiem un HCP 28 dāmām. HCP 28 robeža ir spēkā arī senioriem un U-21 vecuma spēlētājiem. Dalības maksa - 100 eiro.

Spēlētāju izmitināšanai tiek piedāvāta no golfa laukuma netāla viesnīca par preferenciālām cenām. Plašāka informācija angļu valodā par turnīru un pieteikuma anketa ŠEIT.

Kopš 1993.gada rīkotajā Nītvaljas kausa izcīņā vienreiz ir uzvarējis arī Latvijas golferis - 2004.gadā tas izdevās Artūram Krukovam. Pērn trešais bija Dāvis Puksts.

Pēdējās izmaiņas , 04.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē