Pasaule
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ķirurgi sastiprina Woods smagi cietušo kāju

Ilgā operācijā ķirurgi sastiķēja Tiger Woods satiksmes negadījumā lauztos labās kājas kaulus un nav bažu par viņa atlabšanu, tomēr pavisam cits ir jautājums, vai pasaules golfa superzvaigzne pēc vēl viena milzu izaicinājuma spēs atgriezties spēlē visaugstākajā līmenī.

Mediķi konstatēja, ka viena spēkrata avārijā 45 gadus vecais Woods guva atklātus šķembainus labā apakšstilba un potītes lūzumus. Gan augšdaļā, gan apakšdaļā lauzto lielo un mazo liela kaulu operācijā nostiprināja ar metāla stieni, bet pēdu un potīti stabilizēja ar skrūvēm un tapām. 

Golferis pēc operācijas bija pie samaņas un apzinājās visu notiekošo, bet savā "Twitter" kontā ļāva noprast, ka vismaz pagaidām nav noskaņots plašākiem skaidrojumiem par Losandželosas apkaimē notikušo negadījumu. Uzskata, ka Woods traucies krietnā ātrumā, bet likumsargi nav guvuši nekādas norādes, ka viņš varētu būt bijis apreibinājies.

Pēc Losandželosas apgabala policijas teiktā, Woods mašīna noskrēja no ceļa līkumainā vietā, kur negadījumi gadās ik pa laikam, bet golferim palaimējies ar veiksmes un moderno drošības tehnoloģiju palīdzību palikt dzīvam. Woods mašīnā brauca viens bez pasažieriem. 

Golfa apskatnieki lielākoties uzskata, ka Woods lielās slavas dienas ir galā, ja vien viņam neizdosies paveikt karjerā lielāko brīnumu. Zinot, cik sarežģīta bija Woods rehabilitācija jau pēc iepriekšējiem savainojumiem, nav lielas iespējas atkal atgriezties virsotnē, līdz kurai 45 gadu vecumā pēkšņi atkal ir krietni tālu.

Turklāt Woods jau iepriekš pieļāva iespēju, ka spilgtākais laiks golfā jau ir aiz muguras, sakot, ka Laika Tēvu neviens vēl nav uzvarējis.

Pēdējās izmaiņas , 24.02.2021.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē