Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Bulkovskai uzvara Spānijas čempionātā

Nozīmīgu panākumu jūlijā guvusi Latvijas jaunā golfere Katrīna Bulkovska, kļūstot par Spānijas čempionāta uzvarētāju meiteņu konkurencē. Čempionātā, kas notika vienā no Eiropā izcilākajiem golfa klubiem Barselonas apkaimē, Katrīna trīs dienu summā nospēlēja ar +5 virs PAR un izpelnījās uzslavas Spānijas golfa medijos.

Pirmajā turnīra dienā ar -2 zem PAR jeb 70 sitieniem kļūstot par līderi, Katrīna nākamajos divos raundos nospēlēja nelielos plusos (75-76), bet summā sasniegtais rezultāts ļāva par diviem sitieniem apsteigt otrās vietas ieguvēju Nagore Martinez Salcedo. Formāli par Spānijas čempioni kā savas valsts pilsone gan kļuva otrās vietas ieguvēja. 

Spānijas medijis "Ten Golf" Bulkovsku raksturoja kā jaundzimušu zvaigzni, kuras nevainojamā spēle pavēra latvietei ceļu uz teicamu sasniegumu Spānijas čempionātā.

Pēc austrāliešu golfa izcilnieka Greg Norman dizaina veidotais "Real Club de Golf El Prat" var lepoties ar 45 bedrītēm, un klubs ir uzņēmis 10 Spānijas "Open" turnīrus Eiropas tūrē. Juniores spēlēja "Recorrido Rosa" laukumā, kas esot Norman favorīts visā lielajā kompleksā. 

Spānijas meiteņu čempionāta REZULTĀTI

 

Pēdējās izmaiņas , 17.07.2021.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē