Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

HCP lietas pirms sezonas

Jau martā klimatiskie apstākļi varētu būt gana pievilcīgi, lai savu golfa nūju atrašanās vietu noskaidrotu ne tikai tie, kam gadalaiki spēlēšanai nav būtiski. Turklāt martā Tenerifē notiks Latvijas un Vidzemes ziemas čempionāti, kas ir vēl viens būtisks iemesls savus golfa handikapa "papīrus" uzturēt kārtībā. 

Latvijas Golfa federācija atgādina, ka HCP reģistra maksu golferi kārto paši Golfbox sistēmā, līdzīgi kā piesakoties sacensībām. Golfbox sistēmā ir izveidota atsevišķa “spēle” - HCP gada uzturēšanas maksa 2021.gadā. Katrs spēlētājs attiecīgi reģistrējas, samaksājot savu HCP licences summu. 

Maksa par HCP aktivizēšanu 2021. gadā paliek nemainīga – junioriem 10 EUR, pārējiem - 30 EUR. Maksājumu drīkst veikt ar jebkuru bankas karti, tātad arī vecāki, bērni, draugi un draudzenes. 

LGF atgādina, ka katrs spēlētājs pats ir atbildīgs par sava HCP reģistrēšanu. Organizējot sacensības, katrs klubs pārbaudīs, vai dalībniekam sarakstā ir aktīvs HCP. 

Golferi, kuri līdz šim nav aktīvi lietojuši savu kontu Golfbox sistēmā un nezina vai neatceras savu lietotājvārdu un/vai paroli, jāsazinās ar savu klubu un jālūdz to atjaunot. 

Kā jau minēts, handikapa lietas pimajiem varētu būt aktuālas Latvijas un Vidzemes ziemas čempionātu dalībniekiem, jo līdzās sitienu spēles formātam "Golf Las Americas" un "Costa Adelje" laukumos vietu sadalījumu noteiks arī vairākās ieskaites grupās HCP neto un stableford formātā. Vidzemes ziemas čempionātā un kausa izcīņā vietu sadalījumu noteiks 20.martā, bet Latvijas ziemas čempionāta ieskaitē būs raundi 21.-23.martā.

Pēdējās izmaiņas , 15.03.2021.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē